Nedeľa28. apríl 2024, meniny má Jarmila, zajtra Leo, Lea

Obrovské poníženie španielskej Kim Kardashian: Pár hodín po zásnubách sa prevalilo, že... Och!

Tamara Falcó a Ińigo Onieva Zobraziť galériu (3)
Tamara Falcó a Ińigo Onieva (Zdroj: profimedia.sk)

MADRID - Kruté vytriezvenie! Tamara Falcó (40), španielska aristokratka a účastníčka viacerých televíznych šou, neprežíva práve najlepšie obdobie. Po tom, čo svetu s nadšením oznámila, že ju jej priateľ požiadal o ruku, sa na verejnosť dostalo video, ktoré ju zdrvilo. Namiesto plánovania svadby tak prišiel rozchod.

Tamara Falcó je v Španielsku veľkou celebritou. Okrem urodzeného pôvodu, či účasti vo viacerých televíznych projektoch sa môže pochváliť tým, že je nevlastnou sestrou hviezdneho Enrique Iglesiasa, či tým, že ju označujú za španielsku Kim Kardashian. 

Kráska sa donedávna mohla pýšiť aj súkromím. Jej partner Íñigo Onieva ju nedávno požiadal o ruku a radostnou správou sa pochválila na sociálnej sieti Instagram. Nechýbali veľké romantické vyznania a Tamara vyhlasovala, že je tou najšťastnejšou ženou na svete.

„Som veľmi šťastná a ako aj stojí v liste svätého Pavla Korinťanom, v živote je napokon jediná vec, na ktorej záleží, a tou je láska,” uviedla okrem iného vo svojom vyjadrení atraktívna tmavovláska. „To šťastie, ktoré prežívam, je výsledkom úcty, náklonnosti a obdivu, ktorý k sebe vzájomne prechovávame,” dodala Tamara, ktorú partner požiadal o ruku zhruba po dvoch rokoch randenia s prsteňom v hodnote viac ako 14 500 eur.  

Obrovské poníženie španielskej Kim
Zobraziť galériu (3)
 (Zdroj: Instagram)

Krátko po tom, ako španielska Kim Kardashian oznámila svetu zásnuby, sa internetom začalo šíriť virálne video, ktoré jej muselo zlomiť srdce. Jej milovaný snúbenec Íñigo je na ňom zachytený, ako sa vášnivo bozkáva s neznámou ženou na festivale Burning Man.

Podľa medializovaných informácií, Tamara zásnuby zrušila, príspevky zo sociálnych sietí vymazala a neverný Íñigo si už dokonca z jej hniezdočka musel vysťahovať veci. Ako v súvislosti s tým poznamenala, necíti voči nemu žiaden hnev. Len je smutná a jej ľúto, že niečo také urobil...

Viac o téme: Tamara Falcó
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu