Piatok29. marec 2024, meniny má Miroslav, zajtra Vieroslava

INTERNET ŠALIE: Títo dvaja spolu? Veď to je pár snov!

Nový párik v šoubiznise? Zobraziť galériu (5)
Nový párik v šoubiznise? (Zdroj: Instagram)

MILÁNO - Veď sa sa k sebe dokonale hodia! Aj takéto komentáre sa objavujú pod fotkou, ktorá na sociálnych sieťach vyvolala značný rozruch. Khloé Kardashian (38) sa na nej zmyselne túli k hercovi, ktorý je zosobnením erotických snov a túžob mnohých žien. Reč je o Talianovi menom Michele Morrone (31), ktorý hviezdi v počine 365 dní.

Spomínaný záber vznikol počas uplynulého víkendu na módnej šou značky Dolce & Gabbana. Nevedno, čo dvojicu spája, avšak ako uvádza Daily Mail na následnej afterparty sa k sebe celkom mali. Nechýbali dôverné dotyky a šuškanie do uška. 

Dvojica zatiaľ dohady o romániku nekomentuje. Avšak fanúšikovia neskrývajú svoje nadšenie a zhodujú sa, že v šoubiznise máme nový párik. „Sú spolu dokonalí. Neskutočne sa k sebe hodia!” znejú vybrané z nadšených reakcií. „Toto je pár snov. Michele je podľa mňa ideálnym mužom pre Khloé,” zhodnotila istá fanúšička. 

Treba dodať, že Khloé nemá veľmi šťastie v láske. Za sebou má vzťah s basketbalistom Tristanom Thompsonom, ktorý jej bol viackrát neverný. Dvojica má spolu 4-ročnú dcérku True a syna, ktorého im vynosila náhradná matka. Meno chlapčeka zatiaľ nie je známe. 

Viac o téme: Khloé KardashianMichele Morrone
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu