Piatok26. apríl 2024, meniny má Jaroslava, zajtra Jaroslav

Radosť z dcéry vystriedal STRACH: Alecovi Baldwinovi hrozí VÄZENIE... Emotívne slová 8-násobného otca!

Alec Baldwin so svojimi ratolesťami. Zobraziť galériu (9)
Alec Baldwin so svojimi ratolesťami. (Zdroj: Instagram)

LOS ANEGELES - Jeho život je ako na hojdačke! Herec Alec Baldwin (64) sa minulý týždeň stal otcom už svojho 8. potomka. Včera však internet zaplavili správy úplne iného charakteru. A to, že bude zrejme obžalovaný zo zabitia kameramanky, ktorá zomrela po tom, ako ju pri natáčaní postrelil. Umelcovi je v týchto časoch najväčšou oporou jeho rodina, ktorej adresoval skutočne emotívne slová.

Baldwinovi a jeho manželke Hilarii sa minulý štvrtok narodila dcéra Ilaria Catalina Irena, s čím sa pochválili na sociálnej sieti Instagram. Pre herca je to už jeho 8. potomok. Šťastie však o pár dní vystriedalo niečo celkom iné...

Včera sa totiž viacerými médiami začala šíriť informácia, že prokurátor v štáte Nové Mexiko zrejme vznesie obvinenia voči americkému hercovi. Ten pri tragédii, ktorá sa odohrala v októbri minulého roka počas natáčania, postrelil kameramanku Halynu Hutchins, ktorá na následky zranení zomrela.

V týchto ťažkých časoch mu bola a stále je najväčšou oporou jeho rodina. Na svojom profile na sociálnej sieti Instagram dnes v noci zverejnil emotívny príspevok, kde k fotkám svojich detí doplnil aj vyznanie, ktorým ocenil svojich najbližších.

„Tieto deti. Všetky sa narodili v tej istej nemocnici. Moje srdce bolo počas minulého roka zlomené tisíckrát. Veci v mojom živote už možno nebudú také, ako predtým. V najbližšom období sa toho zmení veľmi veľa. Ale moja rodina ma udržala nažive. Oni sú dôvodom, pre ktorý žijem. A samozrejme, aj moja žena Hilaria," napísal herec.

Viac o téme: Alec Baldwin
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu