Sobota4. máj 2024, meniny má Florián, zajtra Lesana, Lesia

Bolestné priznanie hviezdnej Spajsky: Trpela vážnou chorobou a chcela sa zabiť!

Mel C Zobraziť galériu (5)
Mel C (Zdroj: SITA)

LONDÝN - Sláva neprináša len radosti, ale aj starosti. Svoje o tom vie i anglická speváčka a členka legendárnej skupiny Spice Girls - Mel C (48). Tá kvôli nemiestnym komentárom o postave začala bojovať s anorexiou a dokonca v dôsledku toho rozmýšľala, že si siahne na život.

Mel C - vlastným menom Melanie Chisholm - patrila na konci minulého storočia medzi tie najžiarivejšie hviezdy hudobného sveta. Spolu s kolegyňami zo skupiny Spice Girls produkovali jeden hit za druhým, čo im prinieslo celosvetovú slávu.

Tej by sa však Melanie najradšej zďaleka vyhla. Hudobníčka totiž musela čeliť komentárom na jej postavu, ktoré sa jej dotkli viac, akoby si mohli ľudia myslieť. Táto situácia spôsobila stravovacie problémy a počas najhoršieho obdobia dokonca uvažovala o samovražde.

Mel C
Zobraziť galériu (5)
Mel C  (Zdroj: profimedia.sk)

Tieto problémy začali približne v roku 1994. Všetko spôsobili narážky na to, že jej stehná sú príliš veľké. Kvôli tomu si vybudovala strach zo sacharidov a tukov. Nakoniec zo svojho jedálnička vylúčila takmer úplne všetko. Niekoľko rokov tak podľa jej slov jedla len ovocie a zeleninu.

Toto temné obdobie opísala vo svojej biografii. „Keď si spomeniem na toto obdobie, netuším, ako som to zvládla. Niekoľko rokov som na tom bola veľmi zle. Spôsob, akým som žila spolu s náročným programom... Bolo to ťažké," odhalila Melanie.

Melanie Chisholm
Zobraziť galériu (5)
Melanie Chisholm  (Zdroj: SITA)

„Najhoršie to bolo po rozpade kapely. Bola som úplne na dne. Nezdravo som sa stravovala a veľa som pila, niekedy až do bezvedomia. Cítila som sa hrozne nechutná. Hanbila som sa za seba. Musela som to udržať v tajnosti. Niekedy som sa snažila utešovať sa, že to nie je až také zlé. Ale vedela som, že to čo robím, nie je správne a nemôžem v tom pokračovať," povedala speváčka.

Viac o téme: Mel C
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu