Štvrtok2. máj 2024, meniny má Žigmund, zajtra Galina

Jennifer Aniston ohúrila FOTKOU v bikinách: SEXI ako nikdy... Vďaka novému frajerovi?!

Jennifer Aniston Zobraziť galériu (6)
Jennifer Aniston (Zdroj: SITA)

LOS ANGELES – Herečka Jennifer Aniston býva zaraďovaná k najkrajším ženám planéty. Svojimi najnovšími fotografiami z dovolenky dokazuje, že to rozhodne nie je náhoda. Jej postavička je aj po päťdesiatke dokonalá a v bikinách môže konkurovať oveľa mladším ženám. Podľa aktuálnych informácií sa z jej dokonalých kriviek najviac teší nový priateľ.

Vyvolala hotový ošiaľ! Hviezda seriálu Priatelia sa na sociálnej sieti podelila o niekoľko fotografií zo svojho oddychu na pláži a fanúšikovia sú nadšení. Najviac ich jednoznačne zaujala snímka, kde sa božská Jen v bikinách opaľuje na ležadle. Všetci sa zhodujú, že 53-ročná herečka vyzerá priam dokonalo!

Jennifer Aniston ohúrila FOTKOU
Zobraziť galériu (6)
 (Zdroj: Instagram / jenniferaniston)

Nič však nie je zadarmo. Jennifer otvorene hovorí o tom, že pravidelný pohyb, zdravá strava a disciplína sú pre ňu samozrejmosťou. Počas desiatich rokoch nakrúcania Priateľov napríklad jedla každý deň ten istý šalát zvaný Cobb.

Galéria: Jennifer Aniston na pláži

Ani dokonalá postavička jej však doteraz nezaručila šťastie v láske. Jennifer má za sebou niekoľko nevydarených vzťahov a je dvakrát rozvedená. Päť rokov bola vydatá za Brada Pitta a jej ďalším manželom bol v rokoch 2015 až 2017 herec Justin Theroux.

Podľa najnovších správ sa však zdá, že je sympatická herečka konečne opäť zamilovaná. Jej vyvoleným má byť kolega Jon Hamm, známy napríklad z filmu Deň, keď sa zastavila Zem alebo seriálu Mad Men, s ktorým ju spájali už v minulosti.

Jennifer Aniston ohúrila FOTKOU
Zobraziť galériu (6)
 (Zdroj: Warner Bros.)

Spolu napríklad strávili párty po Oscaroch v roku 2020, kedy však herečkini zástupcovia pre médiá povedali, že je medzi nimi iba priateľstvo. Teraz sa zdá, že konečne nastal správny čas, aby svoj vzťah posunuli ďalej. Snáď to krásnej herečke konečne vyjde!

Americká herečka, producentka a režisérka Jennifer Aniston sa narodila 11. februára 1969 v Los Angeles a má grécke korene. Už odmalička pohybovala v prostredí šoubiznisu, jej otec pôsobil ako producent, matka bola herečkou a krstný otec menom Telly Savalas hral detektíva Kojaka.

Aniston sa stala známou účinkovaním v komediálnom televíznom sitkome Friends (Priatelia,1994-2004. Úloha Rachel Greenovej v seriáli vyniesla dve nominácie na Emmy a Zlatý glóbus aj ďalšie herecké príležitosti. Prvou bola komédia o mladých ľuďoch a vzťahmi medzi nimi s názvom Ona, jedine ona, (1996), kde jej sekundovala Cameron Diazová.

Kasovým trhákom boli aj snímky Marley a ja (2008) či Šéfovia na zabitie (2011) distribučná spoločnosť Continental. Jennifer Aniston bola vydatá za Brada Pitta, v roku 2004 ju magazín People vyhlásil za najkrajšiu ženu sveta. Po dvanástich rokoch (2016) si svoje prvenstvo opäť zopakovala. Okrem herectva sa zaujíma tiež o výtvarné umenie. Počas štúdií bola dokonca jedna z jej malieb vystavená v newyorskom Metropolitan Museum of Art.

Galéria: Jennifer Aniston na pláži

Viac o téme: Jennifer Aniston
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu