Streda15. máj 2024, meniny má Žofia, Sofia, zajtra Svetozár

HRÔZA v dome princa Harryho a Meghan: POŽIAR v detskej izbe… Malý Archie takmer UHOREL!

Meghan Markle prehovorila o hrozivom zážitku spred 3 rokov. Zobraziť galériu (3)
Meghan Markle prehovorila o hrozivom zážitku spred 3 rokov. (Zdroj: Profimedia)

JUŽNÁ AFRIKA - Manželka princa Harryho (37), Meghan Markle (41) v rámci miliónovej zmluvy so Spotify odštartovala svoju sériu podcastov. No a hneď v prvej časti prehovorila o hrozivej skúsenosti. V detskej izbe malého Archieho (3) totiž vypukol požiar. Nebyť predvídavej pestúnky, princ by tam uhorel!

Nový podcast Meghan Markle nesie názov Archetypy a bývalá herečka si doň ako prvého hosťa prizvala tenisovú šampiónku Serenu Williamsovú. Ústrednou témou prvej časti boli ženy a ambície. A keď reč došla na úlohu matiek, manželka britského princa Harryho prehovorila o desivej skúsenosti.

Galéria: Harry a Meghan

Stalo sa to v roku 2019, počas turné po Afrike, ktoré vtedy museli absolvovať ešte ako členovia kráľovskej rodiny. „Keď sme leteli na turné do Južnej Afriky, pristále sme s Archiem, mal vtedy tak 4,5 mesiaca. Ledva sme pristáli a museli sme ho vysadiť v obytnej jednotke, v ktorej nás nechali bývať,” začala rozprávať Meghan.

HRÔZA v dome princa
Zobraziť galériu (3)
 (Zdroj: Instagram Save the Children UK)

Ona spolu s Harrym museli ďalej pokračovať na naplánovaný program. No v dome sa zatiaľ udiala hrôza. „Archie sa mal pripravovať na spánok. Okamžite sme vyrazili na oficiálne vystúpenie v meste Nyanga. Stála som na pni, prehovárala k ženám a dievčatám, a keď sme boli hotoví, nasadli sme do auta a povedali nám: 'V rezidencii došlo k požiaru.' Čože? 'Došlo k požiaru v detskej izbe.' Čože?” zaspomínala si Markle.

Malý princ mohol v tej chvíli uhorieť. Našťastie bol v starostlivosti predvídavej pestúnky Lauren, ktorá pochádza zo Zimbabwe. A keď sa rozhodla, že si odskočí o poschodie nižšie po niečo na zahryznutie, malého si automaticky uviazala na seba do šatky. To mu zachránilo život. „Zatiaľ čo bola dole, kúrenie v detskej izbe začalo horieť. Nebol tam žiadny detektor dymu. Niekto dole v chodbe zacítil dym, šiel tam a uhasil to,” dodala Meghan.

HRÔZA v dome princa
Zobraziť galériu (3)
 (Zdroj: profimedia.sk)

Viac o téme: Meghan Markle
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu