Štvrtok9. máj 2024, meniny má Roland, zajtra Viktória

Toto TELO má Piqué v posteli: Drsný výsmech podvádzanej Shakire!

Shakira a Pigué sa rozišli. Dôvodom má byť Clara Chia Zobraziť galériu (4)
Shakira a Pigué sa rozišli. Dôvodom má byť Clara Chia (Zdroj: Instagram)

BARCELONA - Tak toto je maximálne nevhodné! Nie je žiadnym tajomstvom, že Shakira (45) a Gerard Piqué (35) sa rozišli. Jedným z dôvodov má byť aj blonďavá, 23-ročná študentka Clara Chia, s ktorou sa športovec dal dokopy. V súvislosti s milostným trojuholníkom sa na sociálnej sieti Instagram objavil poriadne nemiestny príspevok.

Obľúbená speváčka Shakira prežíva momentálne náročné chvíle. Okrem problémoch so zákonom totiž musí čeliť tiež nepríjemnostiam v súkromí. Podľa medializovaných informácií sa s otcom svojich synov pôvodne dohodli, že zhruba rok sa na verejnosti nebudú pretŕčať s inými partnermi. Piqué však na dohodu očividne kašle. S mladučkou milenkou si napríklad nedávno užíval festival. 

Ako informuje aktuálne vydanie časopisu Hola! Pigué a Clara zavítali pred pár dňami ruka v ruke na svadbu ich priateľa. 

Pohľad na tieto zábery Shakiru určite nepoteší. Poriadne nepríjemný príspevok sa však objavil aj na sociálnych sieťach. Ide o krátke video, na ktorom je Piguého nová frajerka zvečnená len v bikinách a vlní sa do rytmov Shakirinej piesne s názvom Te Felicito. VIDEO nájdete TU! 

Či sa príspevok objavil na profile, ktorý spravuje samotná študentka, alebo ide o profil, ktorý vytvoril niekto iný, nevedno. Isté ale je, že blondínke to na sympatiach v očiach verejnosti vôbec nepridalo...

Toto TELO má Piqué
Zobraziť galériu (4)
 (Zdroj: Instagram)

Toto TELO má Piqué
Zobraziť galériu (4)
 (Zdroj: Instagram)

Viac o téme: ShakiraGerard PiquéClara Chia
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu