Piatok17. máj 2024, meniny má Gizela, zajtra Viola

Druhá MEGA svadba JLo a Afflecka: Jedny šaty boli málo… Nevesta sa prezliekala 3-krát!

Jennifer Lopez bola krásna nevesta. Zobraziť galériu (6)
Jennifer Lopez bola krásna nevesta. (Zdroj: Instagram)

RICEBORO - Jennifer Lopez (52) a Ben Affleck (50) si svoje áno povedali už v júli na tajnom obrade v Las Vegas. Po mesiaci si však svadbu zopakovali, aby si tento veľký deň mohli vychutnať aj ich najbližší. A zobrali to naozaj vo veľkom štýle. Neveste totiž jedny svadobné šaty boli málo... Prezliekala sa až 3-krát!

Ako sme už na Topkách informovali, druhá svadba Bena Afflecka a Jennifer Lopez sa konala uplynulý víkend na usadlosti Bena Afflecka pri jazere v Riceboro. Oslavy mali začať už v piatok takzvanou "nácvičnou" večerou a vyvrcholili sobotným barbecue.

Zo záberov, ktoré sa na verejnosť dostali ešte cez víkend, bolo zjavné, že hostia dostali jasné pokyny, čo sa dress codu týka - všetci totiž na oslavu lásky Bena a Jennifer prišli v bielom. No ani nevesta sa nenechala zahanbiť. Keď už nevyčnievala z davu vďaka bielym šatám, aspoň ich počas večera vystriedala hneď niekoľko. 

Speváčka sa na svojom webe onthejlo.com podelila o informáciu, že mala na sebe viacero modelov od Ralpha Laurena. No a ten následne na sociálnej sieti Instagram zverejnil aj video z prípravy troch svadobných rób pre Jennifer Lopez. Ďalšie zábery odhalil herečkin stylista Rob Zangardi. „Najkrajšia nevesta, aká kedy bola,“ napísal. Posúďte sami!

Viac o téme: Jennifer LopezBen Affleck
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu