Piatok3. máj 2024, meniny má Galina, zajtra Florián

Hviezdna kráska po smrti dcérky šokovala: Neuveríte, čo urobila s jej ostatkami!

Lauren Goodger Zobraziť galériu (4)
Lauren Goodger (Zdroj: profimedia.sk)

LONDÝN - Život sa s ňou nemazná! Hviezda viacerých reality šou Lauren Goodger (35) sa stále spamätáva zo straty svojej dcérky, ktorá zomrela krátko po narodení. Navyše ju mal začiatkom tohto mesiaca surovo napadnúť jej partner. Na pamiatku ich dcérky si dala vytetovať jej meno na ruku. V atramente, ktorý použil tetovač, sa nachádzal aj popol nebohej Loreny.

Lauren zažila niečo, čím by si nechel prejsť nikto na svete. Začiatkom júla totiž zomrela jej dcérka Lorena. Ďalšiu ranu jej uštedril jej dnes už bývalý partner Charles Drury, ktorý ju mal fyzicky napadnúť a spôsobiť jej poranenia tváre.

Na pamiatku svojej dcérky si dala na ruku vytetovať jej meno. To však v sebe uchováva silnejší odkaz, než sa na prvý pohľad môže zdať. Svojim sledovateľom na svojom profile na sociálnej sieti Instagram vysvetlila, že v atramente, ktorý použil tetovač, sa nachádza aj popol nebohého dievčatka.

„Tetovanie mojej Loreny obsahuje aj jej popol. Je to niečo špeciálne. Jej popol tak bude vo mne navždy," napísala k fotke svojho tetovania. „Každý deň si prechádzam zoznam, na ktorom mám napísané, čo mám urobiť pre moje deti, môj dom... Túto vec som mala na zozname veľmi vysoko a som rada, že som to spravila," dodala Lauren.

Momentálne sa naplno sústreďuje na svoju prvorodenú dcéru Larose (1). Tú má takisto s jej bývalým partnerom Charlesom. Lorena zomrela po tom, ako sa narodila s pupočnou šnúrou omotanou okolo jej krku. Podľa informácii britských médii o jej život bojovalo 10 doktorov, avšak neúspešne.

Lauren Goodger
Zobraziť galériu (4)
Lauren Goodger  (Zdroj: Instagram)

Viac o téme: Lauren Goodger
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu