Piatok26. apríl 2024, meniny má Jaroslava, zajtra Jaroslav

Známa kráska sa musí SKRÝVAŤ na tajnom mieste: Frajer ju po pohrebe dcérky surovo ZMLÁTIL!

Lauren Goodger Zobraziť galériu (5)
Lauren Goodger (Zdroj: profimedia.sk)

ESSEX - Neopísateľný strach a obavy! To prežíva britská hviezdička známa z viacerých reality šou Lauren Goodger (35). Tá pred viac ako mesiacom priviedla na svet svoju druhú dcérku, ktorá však pri pôrode zomrela. Bolesť z tejto straty však nie je to jediné, s čím sa musí vyrovnať. Jej o 10 rokov mladší partner ju totiž v uplynulých dňoch údajne fyzicky napadol.

Na topkách sme vás už informovali, že osud uštedril Lauren Goodger veľmi bolestivú ranu. Dcérka Lorena totiž krátko po príchode na svet zomrela. „Bolo to to najkrajšie zdravé bábätko, aké som kedy videla. Rovnako ako jej sestra. Žiadne slová neodkážu opísať, čo cíti matka, ktorá toľko mesiacov nosila svoje dieťa, porodila ho a potom oň príde,” napísala vtedy zdrvená Lauren.

V uplynulých dňoch sa konal pohreb dievčatka. Avšak v týchto mimoriadne bolestivých chvíľach musí Lauren čeliť ďalším problémom. Ako informovali viaceré britské médiá, jej partner a otec mŕtveho dievčatka Charles Drury ju mal fyzicky napadnúť. Polícia ho zatkla a vzala do väzby. Lauren skončila s vážnymi zraneniami v nemocnici. 

„Utrpela škaredé zranenie tváre a bojí sa, že ide o zlomeninu očnice,” uviedol pre The Sun zdroj z jej okolia. Druryho prepustili na kauciu a Lauren neskrýva svoje obavy. „Ukrýva sa na tajnom mieste a je vo veľkom strese. Nechce, aby sa k nej priblížil a je všetkým veľmi otrasená,” dodal. Charles na margo celého incidentu uviedol, že „všetko je úplne inak.” 

Hviezdička známa z viacerých reality šou - Lauren Goodger a Charles Drury sa dali dokopy v roku 2020. O tri mesiace na to kráska oznámila svetu, že je tehotná. Netrvalo dlho a k dcérke Larose mala pribudnúť ďalšia princeznička Lorena. Dievčatko však krátko po pôrode zomrelo. Narodilo sa totiž s pupočnou šnúrou obmotanou okolo krku a lekárom sa ju napriek snahe nepodarilo zachrániť.

Lauren Goodger a Charles Drury v čase, keď sa tešili na pôrod ich druhej dcérky.
Zobraziť galériu (5)
Lauren Goodger a Charles Drury v čase, keď sa tešili na pôrod ich druhej dcérky.

Viac o téme: Lauren GoodgerTOWIECharles Drury
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu