Piatok10. máj 2024, meniny má Viktória, zajtra Blažena

Beckham má 70 TETOVANÍ venovaných svojej žene: Keď pribudne nové, plače!

Brooklyn Beckham so svojou manželkou Nicolou. Zobraziť galériu (7)
Brooklyn Beckham so svojou manželkou Nicolou. (Zdroj: Instagram)

LOS ANGELES - Večný prejav lásky! Syn Davida a Victorie Beckhamovcov - Brooklyn (23) sa pochválil novým tetovaním na jeho kresbami ozdobenom tele. Dal si ho spraviť po tom, čo sa oženil s Nicolou Peltz (27). Nový prírastok zdobí bok jeho ruky a vystihuje jeho aktuálny stav – ženatý.

Je známe, že Brooklyn je veľkým milovníkom tetovaní. Jeho telo zdobí približne stovka kresieb, z ktorých údajne až 70 je venovaných jeho manželke. Vždy plače, keď ju prekvapím novým,“ prezradil v rozhovore pre USA Today.

Brooklyn Beckham
Zobraziť galériu (7)
Brooklyn Beckham  (Zdroj: Instagram)

Mladoženáč si na svojom tele nechal vytetovať aj svadobný sľub, v ktorom sľuboval Nicole, že jej „bude najlepším partnerom, najlepším manželom a mužom a že sa o ňu vždy postará, rozosmeje ju a bude ju milovať.“ Ako prezradil, s týmto tetovaním dlho neváhal. „Sme manželia, tak prečo nie? Nebola to vec, nad ktorou by som mal premýšľať celé mesiace,“ uviedol.

Okrem rodného priezviska svojej manželky, ktoré si nechal vytetovať cez hruď, má Brooklyn na zadnej strane krku vyobrazené jej oči. V decembri si dal urobiť ďalšie tetovanie, pričom si na ukazovák zvolil atramentové označenie „milenec“. Jeho posledná kresba obsahuje niekoľko ruží a listov. Nicola nedávno na svojom Instagrame uverejnila fotku manželovej ruky, na ktorom mal vytetované meno „Gina“. Gesto je dojemnou poctou Nicolinej zosnulej babičke.

Mladý Beckham mal pred svojou manželkou viacero kratších známostí. Jeho aktuálna manželka až po čase prezradila, že keď sa prvýkrát stretla s Brooklynom Beckhamom, tak si do oka nepadli. V rozhovore pre magazín Vogue vysvetlila, že dvojica sa prvýkrát stretla na festivale Coachella v apríli 2017, takmer tri roky predtým, ako spolu začali chodiť. V apríli tohto roka sa konala veľkolepá svadba v honosnom prímorskom sídle jej rodiny v Palm Beach. Svadobnú cestu dvojica trávila v Taliansku, kde sa k nim pripojila Nicolina rodina.

Viac o téme: Brooklyn BeckhamNicola Peltz
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu