Nedeľa5. máj 2024, meniny má Lesana, Lesia, zajtra Hermína

NOVÝ PÁRIK v šoubiznise: Sexi herec zbalil túto POLITIČKU!

Nový párik v šoubiznise. Zobraziť galériu (8)
Nový párik v šoubiznise.

LOS ANGELES - Žeby konečne našiel šťastie v láske? Jeden z najväčších sexsymbolov Hollywoodu - Bradley Cooper (47) podľa najnovších informácii zbalil americkú političku! Jej meno je Huma Abedin (45) a verejnosť ju pozná hlavne ako poradkyňu Hillary Clinton. V minulosti si prešla bolestivým rozvodom s manželom, ktorý bol odsúdený za sexuálne delikty.

Galéria: Bradley Cooper

Zo všetkých strán sa v posledných hodinách objavujú správy o novom vzťahu Bradleyho Coopera. Informáciu prinieslo viacero prestížnych magazínov. Úplne prvým bol Page Six, ktorý sa odvolával na neznámy, ale za to veľmi dobre informovaný, zdroj.

Ženou, ktorá sa má objavovať po jeho boku, je americká politička Huma Abedin. Do povedomia sa dostala v roku 2016, keď Hillary Clinton neúspešne bojovala o prezidentské kreslo. Jej pravou rukou bola práve Huma a neoddeliteľnou súčasťou jej tímu je aj v súčasnosti.

Huma Abedin je pravou rukou Hilary Clinton.
Zobraziť galériu (8)
Huma Abedin je pravou rukou Hilary Clinton.  (Zdroj: Instagram)

Politička je bývalou manželkou Anthonyho Weinera, ktorého odsúdili na 21 mesiacov za to, že posielal obscénny materiál neplnoletej osobe. Po týchto odhaleniach sa s ním rozviedla. Práve s ním má svojho jediného syna Jordana (10).

Bradleyho a Humu mala zoznámiť šétka magazínu Vogue - Anna Wintour, ktorá má s oboma blízky vzťah. Aj keď zatiaľ nie jasné, kedy sa dvojica dala dokopy, pár majú tvoriť už niekoľko mesiacov. V máji sa obaja objavili na akcii Met Gala, avšak červeným kobercom prešli oddelene.

FOTO: Huma Abdein má byť novou partnerkou Bradleyho Coopera.

„Bradley sa rozišiel s herečkou Diannou Agron a začal chodiť s Humou. Tá povedala pár priateľom, že je v jej živote nový muž, ale nepovedala ktoPerfektne sa k sebe hodia. Obaja sa zaujímajú o politiku a ľudské príbehy," uzavrel zdroj.

Po boku herca sa v minulosti objavili napríklad Renée Zellweger, Jennifer Lopez alebo Zoe Saldana. Ženatý bol však iba raz, a to s herečkou Jennifer Esposito, s ktorou sa rozviedol v roku 2007. Zo vzťahu s modelkou Irinou Shayk pochádza jeho jediné dieťa, dcéra Lea (5).

Huma Abedin
Zobraziť galériu (8)
Huma Abedin  (Zdroj: SITA)

Viac o téme: Bradley CooperHuma Abedin
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu