Nedeľa5. máj 2024, meniny má Lesana, Lesia, zajtra Hermína

Príčina náhlej SMRTI herca (†67) z Priateľov: ZABILI HO ANTIBIOTIKÁ!

Mike Hagerty stvárnil v Priateľoch správcu bytovky. Zobraziť galériu (3)
Mike Hagerty stvárnil v Priateľoch správcu bytovky. (Zdroj: National Broadcasting Company (NBC))

LOS ANGELES - Pred necelými dvomi týždňami fanúšikov seriálu Priatelia zarmútila správa o náhlej smrti Mikea Hagertyho, ktorý v kultovom sitkome stvárnil správcu bytovky, pána Treegera. Herec náhle skonal vo veku 67 rokov. A dnes je už známa aj príčina jeho smrti - zabili ho antibiotiká!

Mike Hagerty náhle zomrel 5. mája v Los Angeles, potvrdila to vtedy na sociálnej sieti komička Bridget Evernett. Príčinu jeho smrti však neuviedla. No dnes je už známa. Portál TMZ uviedol, že herec upadol do kómy po tom, čo sa u neho prejavila veľmi silná nežiadúca reakcia na antibiotiká. 

Informácia pochádza od zdroja blízkeho Mikovi. Ten tiež uviedol, že herec liek užil kvôli infekcii, ktorá od apríla trápila jednu z jeho nôh. Zo zdravotných problémov sa síce už zotavoval, no stále sa necítil úplne fit. Svojmu zdravotnému stavu tak chcel dopomôcť ďalšími antibiotikami... No tie ho napokon stáli život. 

Príčina náhlej SMRTI herca
Zobraziť galériu (3)
 (Zdroj: HBO Max)

Mike Hagerty nakrúcal nový seriál s názvom Niekto, niekde pre HBO Max, ktorý mal premiéru v januári 2022 a v týchto chvíľach sa pripravovala aj jeho druhá séria. Bola to jeho posledná herecká úloha. V sitkome Priatelia pôsobil od roku 1994 do roku 2004 a celkovo sa objavil v piatich epizódach.

Viac o téme: PriateliaMike Hagerty
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu