Pondelok20. máj 2024, meniny má Bernard, zajtra Zina

Madonna opäť ŠOKUJE: Z vagíny jej vychádzajú... To je NECHUTNÉ!

Madonna Zobraziť galériu (4)
Madonna (Zdroj: Instagram)

LOS ANGELES - Neprestáva provokovať! Speváčka Madonna (63) opäť raz pobúrila verejnosť. Do sveta totiž vypustila sériu bizarných videí, ktoré rozhodne nie sú vhodné pre oči mladistvých, puritánov a slabšie povahy. Veď, posúďte sami!

Človek by si povedal, že kráľovná provokácie Madonna už nemá ako prekvapiť. Omyl! Dokázala to v týchto dňoch. Slávna speváčka, ktorá len nedávno priznala rozchod s mladým milencom, sa totiž dala nahovoriť na poriadne netradičný projekt. 

Madonna spoločne s digitálnym umelcom, ktorý si hovorí Beeple, vytvorili sériu pikantných digitálnych klipov, kde je blondína prezentovaná ako "matka stvoriteľka". Speváčka nechala svoje telo naskenovať do 3D grafiky a pri pohľade na detailne zábery jej intímnych partií sa nejeden človek bude červenať. 

„Chcela som preskúmať koncept stvorenia. Nielen spôsob, akým dieťa prichádza na svet cez ženskú vagínu, ale tiež spôsob, akým umelec rodí kreativitu,” uviedla na margo tejto spolupráce Madonna. 

Výťažok z predaja týchto bizarných klipov pôjde na dobročinné účely. Madonna ich plánuje rozdeliť medzi tri charitatívne organizácie. Jedna podporuje ženy zasiahnuté vojnou na Ukrajine, ďalšia väznené černošké matky a tretia obete násilia. 

Prvé video s názvom Matka prírody zachytáva Madonnu, ktorej z lona vyrastá strom. Druhé s názvom Matka evolúcie zachytáva, ako jej odtiaľ vylietajú motýle. V treťom, kde je znázornená ako Matka techniky, hrajú hlavu úlohu robotické stonožky. Kontroverzné VIDEÁ nájdete TU! 

Viac o téme: Madonna
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu