Pondelok29. apríl 2024, meniny má Leo, Lea, zajtra Anastázia

Madonnina dcéra nemá problém: Ukázala svetu takmer HOLÝ ZADOK!

Lourdes Leon Zobraziť galériu (9)
Lourdes Leon (Zdroj: SITA)

LOS ANGELES - Aká matka, taká Lourdes! Nie je žiadnym tajomstvom, že keď je reč o provokácii, dcéra speváčky Madonny (63) - Lourdes Leon (25) za svojou slávnou matkou nijako nezaostáva. Podobe, ako Kráľovná popu, nepatrí medzi hanblivky a nahota jej nerobí vôbec problém.

Chlpaté podpazušie nie je jedinou partiou tela, ktorou dokáže Lourdes Leon zaujať. O Madonninej dcére je dobre známe, že sa nekamaráti so žiletkami. Pod pazuchami si pestuje hotový prales a pri každej možnej príležitosti sa ním neváha pochváliť. 

Mnohí pre tento jej výstrelok nemajú pochopenie. Niektorí jedinci sú však nadšení. Followeri, ktorých má na Instagrame viac ako 302-tisíc, vedia, že výstredná Lourdes provokuje veľmi rada.

Aj v týchto dňoch zverejnila na sociálnych sieťach sériu zaujímavých záberov. Na jednom z nich "nanápadne" odhaľuje obliny pŕs, na inom bez hanby vystavuje svoj takmer holý zadok. Miniatúrne tangáče pozostávajúce zo šnúrok a pár cm látky toho ozaj veľa nezakryli. 

Lourdes Leon
Zobraziť galériu (9)
Lourdes Leon  (Zdroj: Instagram L.L)

Lourdes Leon
Zobraziť galériu (9)
Lourdes Leon  (Zdroj: Instagram L.L)

Lourdes je provokácia blízka zrejme aj vďaka tomu, že jej slávna matka sa takto prezentuje už roky. Dokonca ani po 60-tke nemá problém zverejniť fotky, pri ktorých sa mnohé jej rovesníčky červenajú alebo chytajú za hlavu. Urobila tak aj nedávno, keď sa v médiách prevalili správy o tom, že jej stroskotal vzťah s mladým tanečníkom. 

Viac o téme: MadonnaLourdes Leon
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu