Štvrtok9. máj 2024, meniny má Roland, zajtra Viktória

Brutálna urážka pre Kollárovu ex: Stačí, že začuchá peniaze a...!

Kateřina Brožová Zobraziť galériu (3)
Kateřina Brožová (Zdroj: Instagram KB)

PRAHA - Fú, to boli ostré slová! Herečka Kateřina Brožová mala istý čas ťažké srdce na kolegu Sagvana Tofiho a možno mu to neodpustila dodnes. Verejne ju totiž dosť nepríjemnými slovami označil za zlatokopku.

Televízia Prima cez víkend vysielala film Kamarád do deště a pri promovaní využila historku spojenú so Sagvanom Tofim, ktorý si zahral jednu z hlavných úloh. 

Lukáš Vaculík a Sagvan Tofi
Zobraziť galériu (3)
Lukáš Vaculík a Sagvan Tofi  (Zdroj: FS Barrandov)

Tomu sa totiž kedysi podarilo poriadne uraziť kolegyňu Kateřinu Brožovú, ktorá chodila nejaký čas aj s Borisom Kollárom. „Istý čas sa so mnou nerozprávala Kateřina Brožová, ktorú poznám už dlhý čas. Dokonca sme spolu v sedemnástich točili film. Každopádne to bolo jediný raz, kedy sa na mňa niekto z mojich kolegov naštval,” dušoval sa Tofi, ktorý kedysi písal akýsi šoubiznisový stĺpček.

A práve tam si vzal na mušku známu blondínku. „Dlho si z nej všetci robili srandu, že je na peniaze a že si vyberá bohatých partnerov. Vtedy zo svojej vily utiekol Radovan Krejčíř. Nikto ho nemohol nájsť a písalo sa, že je proste nepolapiteľný. Ja som na to konto napísal niečo v zmysle: Nájsť Krejčířa nie je problém, dajte Kateřine Brožovej čuchnúť k jeho peňaženke a ona ho hneď vystopuje,” priznal pred pár rokmi pre týždenník 5plus2. A stál si za tým, že vtip to bol dobrý, všetci sa na ňom pobavili a jediná, ktorá sa nesmiala, bola samotná herečka. 

Boris Kollár a Kateřina Brožová
Zobraziť galériu (3)
Boris Kollár a Kateřina Brožová

Viac o téme: Kateřina Brožová
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu