Nedeľa5. máj 2024, meniny má Lesana, Lesia, zajtra Hermína

Nová škandalózna kniha o Gottovi: Množstvo nemanželských detí a... PRAVDA o jeho ORIENTÁCII!

Karel Gott Zobraziť galériu (3)
Karel Gott (Zdroj: SITA)

PRAHA - To bude zase škandál! Najnovšie sa vlastnú knihu o zosnulom Karlovi Gottovi rozhodol napísať jeho zať Timo Tolkki. Sľubuje veľké odhalenia nielen o samotnom spevákovi, ale aj o jeho žene Ivane.

Hudobník Timo Tolkki, manžel Dominiky Gottovej, sa najnovšie ozval portálu expres.cz. Informoval, že chystá knihu, nie však o sebe, ale o zosnulom svokrovi Karlovi Gottovi. 

Nová škandalózna kniha o
Zobraziť galériu (3)
 (Zdroj: Facebook T.T.)

Už teraz láka ľudí na pomerne škandálne informácie, ktoré plánuje zverejniť. „V knihe budem písať o tom, koľko má Karel Gott skutočne nemanželských detí a s kým. Je ich naozaj veľa. Zverejním tiež, čo sa naozaj dialo za múrmi ich vily na Bertramke, ako sa Karel správal k Dominike a jej maminke a predložím tajné policajné záznamy,”  uviedol Timo a dodal ďalšiu šokujúcu vec: „Poviem tiež pravdu o jeho sexuálnej orientácii.”

Ďalej chce v knihe verejne odhaliť, ako sa vdova Ivana živila predtým, ako svojho muža spoznala. A každý si môže byť istý, že nepôjde o nič lichotivé. Už teraz Tolkki ráta s tým, že na neho bude podaná žaloba. „Každé tvrdenie môžeme doložiť dôkazmi a svedectvami. Nemôžem sa dočkať, keď na súde ukážeme svoje dôkazy,” vyhlásil. Na knihe vraj spolupracuje s právnikom a novinárom, ktorý nepôsobí v žiadnom bulvárnom médiu. K dispozícii má údajne troch svedkov. Knihu plánuje nazvať Pravda o Karlovi Gottovi. 

Karel Gott s manželkou Ivanou
Zobraziť galériu (3)
Karel Gott s manželkou Ivanou  (Zdroj: Karel Gott Agency)

Viac o téme: Karel Gott
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu