Nedeľa28. apríl 2024, meniny má Jarmila, zajtra Leo, Lea

Známa Slovenka si nechala ZVAČŠIŤ ZADOK: FOTO po operácii.... Preboha, tie vývody!

Zobraziť galériu (4)
(Zdroj: Instagram Z.Z.)

BRATISLAVA/MARBELLA - Niektoré známe dámy sa svojimi úpravami taja, iné o nich zas absolútne otvorene informujú. A práve do tej druhej skupiny patrí aj Zuzana Žilinčíková, ktorá sa v podstate preslávila plastickými zákrokomi a obrovskými prsiami. Aktuálne si ľahla pod nôž opäť, aby si dala... No to sa podržte!

Zuzanita sa rozhodla pre operáciu, ktorá na Slovensku nie je až taká rozšírená a populárna. Aktuálne sa nachádza v Španielsku, kde si nechala zväčšiť zadok. „Keďže som žena, nikdy nie som s ničím spokojná. Túžila som po zmene. Nielen po výraznom zadku, ale aj širokých bokoch a úzkom páse, čo som touto operáciou dosiahla," prezradila na Instagrame. 

Známa Slovenka si nechala
Zobraziť galériu (4)
 (Zdroj: Instagram Z.Ž)

Práve tam zverejnila i zábery pred a po operácii. Na to prvom ukázala pokreslený zadok pred zákrokom, na druhom zasa svoj aktuálny stav. Zuzanita teraz musí až do 18. februára zostať v Španielsku, kde má k dispozícii lekára a takisto i zdravotnú sestičku, ktorá je v pozore 24 hodín denne. 

Po výplni 340 mililtrov do každej "polky" pozadia vraj síce nemá veľké bolesti, no zato poriadne problémy so spaním, keďže nemôže spať v obvyklej polohe. No a aby toho nebolo málo, ešte stále má pripojené vývody. Z fotky, ktorú zverejnila, pôjde niektorým až mráz po chrbte. Mali by ste odvahu absolvovať niečo podobné? 

Známa Slovenka si nechala
Zobraziť galériu (4)
 (Zdroj: Instagram Z.Ž)

Viac o téme: Zuzana ŽilinčíkováZuzanita
Nahlásiť chybu

Online Rozhovor

* údaje sú povinné

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu