Piatok26. apríl 2024, meniny má Jaroslava, zajtra Jaroslav

Sex v meste? Skôr prechádzka dôchodkýň! Hviezdy kultového seriálu ohlodal zub času... Studenková by ich schovala do vrecka!

Na najnovších FOTO vyzerajú ako... Fúha! Zobraziť galériu (6)
Na najnovších FOTO vyzerajú ako... Fúha! (Zdroj: Profimedia)

NEW YORK - Sarah Jessica Parker (56) v januári potešila všetkých fanúšikov kultového seriálu Sex v meste, keď oznámila, že spolu s kolegyňami Cynthiou Nixon (55) a Kristin Davis (56) chystajú pokračovanie. Nakrúcanie nových dielov v podtitulom „And Just Like That“ je už v plnom prúde, no z prvých záberov zostali mnohí doslova v šoku...

Nie je žiadnym tajomstvom, že štvrtá herečka Kim Catrall (64) sa v pokračovaní neobjaví. Predstaviteľka extravagantnej a sexuchtivej Samanthy sa vyjadrila, že sa do spolupráce s bývalými kolegyňami nehrnie. „Viete, v živote sa naučíte rôzne veci. A ja som sa naučila, že musíte pracovať s dobrými ľuďmi, aby to bola zábava,“ vyjadrila sa. 

Sex v meste? Skôr prechádza dôchodkýň! Hviezdy kultového seriálu ohlodal zub času... Studenková by ich schovala do vrecka! (Zdroj: Profimedia)

Zvyšný trojlístok však už naplno zarezáva a zdá sa, že spoločný čas si náramne užívajú, a to aj napriek tomu, že od prvej klapky ikonického seriálu uplynulo už neuveriteľných 23 rokov. Seriál začínal v roku 1998 a po šiestich sériách skončil v roku 2004. Potom ešte nasledovali dva filmy, no a potom nerozlučným seriálovým priateľkám pred kamerami odzvonilo. Teda až doteraz. 

Hrdinky Sexu v meste už takto mlado a sviežo nevyzerajú...
Zobraziť galériu (6)
Hrdinky Sexu v meste už takto mlado a sviežo nevyzerajú...  (Zdroj: HBO)

Nik sa nemôže čudovať, že ani jedna z dám už nevyzerá ako kedysi. Čas bol najmilosrdnejší k 56-ročnej Kristin Davis, predstaviteľke Charlotte. Jej zvyšné dve kolegyne, Sarah Jessica Parker a Cynthia Nixon, však pôsobia omnoho staršie. A to nielen preto, že sú pyšnými nositeľkami svojich šedivých vlasov. Vek už nedokážu poprieť ani v tvárach. 

Sex v meste? Skôr
Zobraziť galériu (6)
 (Zdroj: Profimedia)

Sex v meste? Skôr
Zobraziť galériu (6)
 (Zdroj: Profimedia)

Parťáčky z New Yorku skrátka vyzerajú ako chic babičky s dobrým módnym vkusom a roky sa na nich viditeľne podpísali. Celú túto úderku by bez váhania strčila do vrecka trebárs jedna z našich ikonických herečiek - skvelá Zdena Studenková. Tá je síce o 12 rokov staršia, než spomínané americké hviezdy, no človek by jej pokojne tipol aj o 20 rokov menej. Čo poviete? So svojím vkusom, šarmom a sviežim vzhľadom by ich veru hravo zatienila!

Zdenka Studenková vyzerá omnoho mladíckejšie než jej zahraničné herecké kolegyne zo Sexu v meste
Zobraziť galériu (6)
Zdenka Studenková vyzerá omnoho mladíckejšie než jej zahraničné herecké kolegyne zo Sexu v meste  (Zdroj: Instagram BB)

Sex v meste? Skôr
Zobraziť galériu (6)
 (Zdroj: Profimedia)

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu