Pondelok6. máj 2024, meniny má Hermína, zajtra Monika

Na Jojke pretŕčala tehotenské bruško a potom... Krásna herečka v šoku! Je fakt tehotná

Jennifer Love Hewitt v seriáli 9-1-1. Zobraziť galériu (5)
Jennifer Love Hewitt v seriáli 9-1-1. (Zdroj: FOX Network)

LOS ANGELES - Toto nebolo v pláne! Štvrtkový večer sa na obrazovkách Jojky nesie v znamení seriálu 9-1-1. Jednu z postáv v ňom stvárňuje aj herečka Jennifer Love Hewitt (42), ktorej seriálová postava je v radostnom očakávaní. Ako sympatická brunetka v týchto dňoch priznala, tehotenstvo neprežíva len pred kamerami, ale aj v súkromí. Krásna náhoda, že?!

Jennifer Love Hewitt patrí k hviezdam, ktoré netreba veľmi predstavovať. Mnohým jedincom sa spája s hororom Viem, čo ste robili minulé leto, či seriálmi Stratené duše a Hriešny zoznam. Aktuálne ju Slováci majú možnosť vidieť aj na obrazovkách Jojky. A to v počine zo záchranárskeho prostredia - 9-1-1. Sympatická brunetka tam stvárňuje operátorku tiesňovej linky Maddie Kandall, ktorá aktuálne nosí pod srdcom dieťatko svojho kolegu od hasičov. 

Jennifer Love Hewitt si pred kamerami zahrala aj pôrod.
Zobraziť galériu (5)
Jennifer Love Hewitt si pred kamerami zahrala aj pôrod.  (Zdroj: FOX Network)

Sympatická herečka, ktorá má na sociálnej sieti Instagram viac ako milión followerov, sa v týchto dňoch postarala o krásne prekvapenie. Fanúšikom totiž prostredníctvom fotky s tehotenským testom oznámila, že je tehotná aj v reálnom živote. 

FOTO: Jennifer Love Hewitt fanúšikom takto oznámila, že je tehotná. 

Jennifer pre magazín PEOPLE uviedla, že aj keď sa spolu s manželom Brianom myšlienke na tretie dieťatko nebránili, táto správa ich celkom zaskočila. Dvojica má spolu 7-ročnú dcérku Autumn a o dva roky mladšieho syna Atticusa. Či im pribudne sestrička alebo brat, herečka neprezradila. 

Tehotná kráska sa však podelila o zaujímavú predtuchu jej syna. „Raz večer, keď deti sledovali televíziu, išla reklama na tehotenský test. A môj syn poznamenal, že jeden by som si mala tiež objednať, keby som náhodou mala bábätko v brušku,” uviedla Jennifer. „Deti už viac ako rok chceli ďalšieho súrodenca. Ale my sme o tom tak aktívne nepremýšľali,” dodala. 

Vďaka tomu, že bola Jennifer "tehotná" aj pred kamerami, sa jej túto krásnu novinku podarilo dosť dlho tajiť. „Pomerne bláznivé a surreálne bolo, keď som počas scény, pri ktorej rodím, bola vlastne tehotná. Bolo to skutočne zaujímavé,” uzavrela kráska, ktorá si úlohu mamičky naozaj užíva. 

FOTO: Jennifer Love Hewitt so svojím milovaným manželom Brianom. 

 

Viac o téme: Jennifer Love Hewitt9-1-1
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu