Piatok26. apríl 2024, meniny má Jaroslava, zajtra Jaroslav

Hneď po chemoterapiách KORONAVÍRUS: Najhoršie obdobie českého hudobníka!

František Nedvěd Zobraziť galériu (3)
František Nedvěd (Zdroj: YouTube)

PRAHA - Minulý rok podstúpil František Nedvěd päťhodinovú operáciu srdca. Koncom roka 2020 zas vo vysielaní rádia prezradil, že bojuje s rakovinou. A krátko nato, ako ukončil liečbu chemoterapiou, dostal koronavírus.

Od minulého roka neustále bojuje František Nedvěd so zdravotnými problémami. Najprv mu operovali srdce, potom musel podstúpiť liečbu rakoviny. 

František Nedvěd
Zobraziť galériu (3)
 (Zdroj: CT)

Keď ukončil poslednú sériu chemoterapií a vrátil sa mu hlas, konečne si vydýchol. No nie na dlho! Legendárny spevák sa totiž nakazil koronavírusom. „Lekári zistili, že mám covid-19, keď som mal ísť na plánované očkovanie,” prezradil portálu Život v Česku. 

Dnes umelcovi plynie posledný deň karantény, no do spevu mu ešte nie je. „Prišlo mi to všetko naraz, chemoterapia, rádioterapia, ožarovanie, bolo to niečo príšerné. A teraz do toho koronavírus. Postavím sa, motá sa mi hlava. Ráno mi je dobre, na obed a popoludní je to zlé, tak neviem, či to nespôsobuje to, že beriem lieky na srdce,” posťažoval sa Nedvěd, ktorý o pár mesiacov oslávi 74 rokov. 

Hneď po chemoterapiách KORONAVÍRUS:
Zobraziť galériu (3)
 (Zdroj: YouTube)

Viac o téme: František Nedvěd
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu