Sobota27. apríl 2024, meniny má Jaroslav, zajtra Jarmila

Šokujúca správa zo sveta: Raper DMX (†50) zomrel!

Raper DMX zomrel vo veku 50 rokov. Zobraziť galériu (7)
Raper DMX zomrel vo veku 50 rokov. (Zdroj: SITA/AP/Peter Kramer)

LOS ANGELES - Zahraničné médiá informujú o smrti 50-ročného rapera známeho pod prezývkou DMX. Kontorverzný Američan bol v posledných dňoch svojho života napojený na umelú pľúcnu ventiláciu. V nemocnici skončil po infarkte, ktorý si pravdepodobne privodil sám predávkovaním sa drogami.

O vážnom zdravotnom stave informovali svetové médiá už niekoľko dní. Podľa informácií denníka TMZ lekári ešte nedávno nevylučovali ani najhorší možný scenár a stav mimo ohrozenia života nepotvrdil ani raperov dlhoročný právnik Murray Richman. Ten tvrdil, že nevie, čo spôsobilo jeho infarkt. Portál TMZ však prišiel s informáciou, že si ho pravdepodobne privodil sám, predávkovaním sa drogami.

Hudobník, ktorý bol v minulosti nominovaný na cenu Grammy, sa netajil svojím vzťahom ku kokaínu a k marihuane. No a najnovšie správy zo zahraničia hovoria o tom, že 50-ročný raper ťažkému infarktu podľahol. Rodina, ktorá bola do smrti po jeho boku, správu potvrdila. „Earl bol bojovník, ktorý bojoval až do samého konca,“ uviedl rodina vo vyhlásení. 

Viac o téme: DMX
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu