Piatok26. apríl 2024, meniny má Jaroslava, zajtra Jaroslav

Šokujúce priznanie markizáckej hviezdy: Mám prepichnuté bradavky!

Hviezdy aktuálneho ročníka šou Tvoja tvár znie povedome. Zobraziť galériu (6)
Hviezdy aktuálneho ročníka šou Tvoja tvár znie povedome. (Zdroj: Tv Markíza)

BRATISLAVA - Pikantné odhalenie! Braňo Mosný (33) sa do povedomia Slovákov dostal ako predstaviteľ svojského doktora Chromíka v markizáckom seriáli Sestričky. V posledných týždňoch sa nám však pred kamerami šou Tvoja tvár znie povedome predvádza aj v úplne inom svetle. Najnovšie odhalil, že má prepichnuté bradavky. A nielen naoko, ale naozaj!

Braňo Mosný síce v seriáli Sestričky stvárňuje bezcitného čudáka Chromíka, mimo kamier je však zábavným človekom a nemá problém si zo seba vystreliť. V súkromí sa raduje z peknej partnerky - tiež herečky Silvie Soldánovej a synčeka Adamka. Darí sa mu aj po pracovnej stránke. Aktuálne je jednou z hviezd úspešného markizáckeho projektu Tvoja tvár znie povedome. 

VIDEO: Braňo Mosný a jeho vystúpenie v šou Tvoja tvár znie povedome. 

Braňo Mosný a jeho vystúpenie v šou Tvoja tvár znie povedome. (Zdroj: TV Markíza)

V nedávnom rozhovore pre markizácku reláciu Reflex Braňo prezradil, že jeho telo zdobí piercing. Zaujímavé je, že k nemu prišiel vďaka bizarnej stávke s kamarátom. „Išiel som na prijímačky na VŠMU a do Brna na muzikálové herectvo. S najlepším kamarátom Vladom som sa stavil. Hovorím mu, počúvaj ma, keď mňa, ktorý doteraz s divadlom nemal nič spoločné, prijmú na vysokú školu, tak si dám prepichnúť obe bradavky. A tak sme si podali ruky a zhodou okolností prvého apríla som prišiel domov s prepichnutými bradavkami,” uviedol Braňo, ktorý sa k takémuto bláznivému nápadu uchýlil v roku 2010. 

V priebehu rokov si však jednu z ozdôb musel zložiť. „Jeden spolužiak mi ho raz tak silno vykrútil, že som si musel ten pírsing vytiahnuť. Au!“ dodal seriálový doktor, ktorého priznanie "zabolelo" nejedného človeka.

VIDEO: Braňo Mosný má bradavku ozdobenú piercingom. 

Viac o téme: Tvoja tvár znie povedomeBraňo Mosný
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu