Pondelok6. máj 2024, meniny má Hermína, zajtra Monika

Slávna modelka pobúrila verejnosť: Nad synom sa hompáľali jej holé prsia!

Chrissy Teigen so synčekom Milesom. Zobraziť galériu (7)
Chrissy Teigen so synčekom Milesom. (Zdroj: Instagram)

LOS ANGELES - To nemyslí vážne! Aj takéto reakcie sa objavili pod pomerne kontroverzným príspevkom, ktorý na sociálnej sieti Instagram zverejnila Chrissy Teigen (35). Slávna modelka sa totiž nechala zvečniť so svojím 2-ročným synčekom Milesom, pričom pred objektívom bola hore bez.

Galéria: Chrissy Teigen s manželom Johnom Legendom

Normálne alebo čudné?! Modelka Chrissy Teigen, ktorá je verejnosti známa aj ako manželka speváka Johna Legenda, pravidelne dokazuje, že pre ňu žiadna téma nie je tabu. Otvorene hovorila napríklad o smrti nenarodeného syna i o tom, že majú doma jeho ostatky. 

Aktuálne spustila pomerne búrlivú diskusiu na tému nahota a deti. Vyvolala ju fotka, ktorú Chrissy zverejnila na sociálnej sieti Instagram. Pózuje na nej so synom Milesom, ktorého akoby "obkľúčila" nohami a nad jeho hlavou si zviera svoje holé prsia. Záber vznikol zrejme vo chvíli, keď sa spolu s mužom chystali na domáce sledovanie odovzdávanie cien Grammy Awards. 

Chrissy Teigen a John Legend sa takto pripravovali na odovzdávanie cien Grammy Awards.
Zobraziť galériu (7)
Chrissy Teigen a John Legend sa takto pripravovali na odovzdávanie cien Grammy Awards.  (Zdroj: Instagram)

Chrissy Teigen touto fotkou vyvolala búrlivé diskusie.
Zobraziť galériu (7)
Chrissy Teigen touto fotkou vyvolala búrlivé diskusie.  (Zdroj: Instagram)

„Haha, toto dokážu pochopiť iba matky. Keď máš dieťa, strácaš akékoľvek súkromie. Zbožňujem tvoje príspevky a už teraz sa teším, ako zareaguješ na haterov,” znejú vybrané z komentárov.

A veru. Netrvalo dlho a objavilo sa viacero reakcií, v ktorých modelke odkazovali, že toto jej správanie je divné a zvláštne. „Chudák chlapec. A ešte to dáš aj na internet. Chorá doba,” kritizovali Chrissy niektorí z followerov. 

„Počkajte, keď zistíte, že sa spolu kúpeme,” nedala sa Teigen, ktorá mala slušnú podporu od tých, čo si myslia, že nahota rodičov s malými deťmi nie je nič čudné a zvrátené. 

V podobnej situácii sa viackrát ocitol David Beckham. Ten čelí kritike vždy, keď na sociálnej sieti Instagram zverejní fotku, ako svoju dcéru Harper bozkáva na ústa. Viac čítajte TU!

Viac o téme: Chrissy Teigen
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu