Utorok21. máj 2024, meniny má Zina, zajtra Júlia, Juliána, Rita

Známa herečka si vo vzťahu prešla peklom: FOTO dorezaného tela, sekera a... Spravil si z nej väzňa!

Esme Bianco Zobraziť galériu (4)
Esme Bianco (Zdroj: profimedia.sk)

LONDÝN - Na tento vzťah tak ľahko nezabudne! Herečka Esme Bianco (38), ktorá sa zviditeľnila účinkovaním v počine Hra o tróny, kedysi Marilyna Mansona (52) obdivovala a zbožňovala. Platonický obdiv sa však časom zmenil na milenecký pomer. Po boku kontroverzného umelca však kráska neprežívala idylku, ale hotové peklo. V týchto dňoch sa zaradila medzi ženy, ktoré Mansona označili za násilníka a jej spoveď je, podobne ako u iných obetí, riadne šokujúca.

Na topkách sme vás už informovali, že Marilyn Manson čelí poriadnemu škandálu. On síce závažné tvrdenia žien, ktoré ho obvinili z fyzického a psychického týrania, či sexuálneho násilia, odmieta... Avšak doposiaľ sa prihlásilo o slovo už 11 jeho obetí. 


Ďalší ŠKANDÁL v šoubiznise: Herečka po rokoch odhalila poriadnu špinu... A nie je jediná!

Marilyn Manson už pyká za týranie a násilie: Takto reagoval na škandalózne obvinenia!


O vzťahu s Marilynom Mansonom prehovorila najnovšie herečka Esme Bianco. Tá si v období puberty lepila po stenách jeho plagáty a dookola počúvala jeho piesne. Keď sa ako burlesque tanečnica zoznámila s jeho manželkou, tiež tanečnicou, Ditou Von Teese, bolo len otázkou času, kedy sa stretne aj so svojím idolom.

Marilyn Manson čelí vážnym obvineniam.
Zobraziť galériu (4)
Marilyn Manson čelí vážnym obvineniam.  (Zdroj: SITA)

Dvojica sa zoznámila v roku 2005 a boli v občasnom kontakte. Esme bola vydatá žena, avšak keď ju v roku 2009 oslovil, aby účinkovala v jeho klipe, neváhala. „Budem potrebovať obeť/milenku. Budeš musieť predstierať, že ma máš rada. Prepáč,” napísal jej Manson v jednom z mailov. 

Vtedy 26-ročná Bianco neváhala. U Mansona strávila tri dni, počas ktorých mala na sebe len spodnú bielizeň a namiesto jedla konzumovali kokaín. Spevák nahrával "klip" na mobilný telefón a ako uviedla, zviazal ju káblami a bičoval ju. „Bola som vydesená, ale presviedčala som samú seba, že je to len Mansonova teatrálnosť a že vlastne robíme umenie,” povedala na margo toho herečka. 

Takto vyzeralo herečkino telo po nakrúcaní klipu pre Mansona. Spomínané video nikdy nebolo zverejnené.
Zobraziť galériu (4)
Takto vyzeralo herečkino telo po nakrúcaní klipu pre Mansona. Spomínané video nikdy nebolo zverejnené.  (Zdroj: Instagram)

Po nakrúcaní klipu sa Esme vrátila do Londýna k manželovi. Manson ju však stále kontaktoval a presviedčal ju, že sú spriaznené duše. Raz za čas sa stretli. Herečkino telo bolo vždy plné modrín a spevák ju bežne počas intímneho styku dohrýzol.

V roku 2011 jej navrhol, aby sa presťahovala k nemu do Los Angeles. A Esme súhlasila. Avšak netrvalo dlho a svoje rozhodnutie trpko oľutovala. 

Ako v rozhovore pre The Cut uviedla, počas tých dvoch mesiacov, keď žila s Mansonom si prešla kadečím. Slávny umelec ju neustále kontroloval. Určoval jej, čo má mať oblečené, kedy môže spať, s kým môže hovoriť a kedy môže kam ísť. „Bola som jeho väzňom!” spomína s bolesťou Esme. Manson ju zvykol ponižovať, keď ju pred svojimi priateľmi nútil, aby predvádzala sexuálne scény zo seriálu Hra o tróny a pri tom jej nadával, že je pobehlica.  

Herečka priznáva, že útechu hľadala v alkohole. Poriadne šokujúca je jej spomienka na to, ako ju Manson riadne porezal nožom. „Pamätám si, ako som tam len tak ležala a vôbec nebojovala. Bol to ten moment, keď som stratila všetku nádej,” uviedla. Zlomovou situáciou bolo to, keď ju v máji 2011 naháňal známy spevák po dome so sekerou v ruke. Poza jeho chrbát si našla podnájom a odišla od neho s odôvodnením, že potrebujú pauzu. Mailom mu potom oznámila, že sa k nemu už nikdy nevráti. „V žiadnom prípade nie je nepochopeným umelcom. Zaslúži si byť za mrežami po zvyšok svojho života,” uzavrela svoju spoveď Bianco.  

Esme Bianco sa zviditeľnila účinkovaním v seriáli Hra o tróny. Dnes sa o nej hovorí aj ako o jednej z obetí Marilyna Mansona.
Zobraziť galériu (4)
Esme Bianco sa zviditeľnila účinkovaním v seriáli Hra o tróny. Dnes sa o nej hovorí aj ako o jednej z obetí Marilyna Mansona.  (Zdroj: SITA)

Viac o téme: Marilyn MansonEsme Bianco
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu