Utorok30. apríl 2024, meniny má Anastázia, zajtra

Zomrela hviezda legendárnej Policajnej akadémie

G. W. Bailey a Marion Ramsey Zobraziť galériu (4)
G. W. Bailey a Marion Ramsey (Zdroj: Warner Bros.)

LOS ANGELES - Policajná akadémia je nezabudnuteľná komediálna séria, ku ktorej neodmysliteľne patrí aj Laverne Hooks. Maličká policajtka s ustrašeným prejavom, ktorá sa však dokáže aj rozčertiť. Bohužiaľ, jej predstaviteľka, herečka Marion Ramsey včera zomrela vo veku 73 rokov.

Vo veku 73 rokov zomrela americká herečka Marion Ramsey, známa predovšetkým z účinkovania v americkej sérii akčných komédií Policajná akadémia. Informovala o tom rozhlasová stanica BBC.

Zomrela hviezda legendárnej Policajnej
Zobraziť galériu (4)
 (Zdroj: Warner Bros.)

Podľa BBC herečka zomrela vo štvrtok ráno vo svojom dome v Los Angeles. Agentúra, ktorá herečku zastupovala, uviedla, že pred nedávnom ochorela. Príčina smrti však nebola zverejnená.

„Marion so sebou prinášala láskavosť a svetlo, ktoré okamžite s jej príchodom zaplnilo každú miestnosť. Tí, ktorí ju dobre poznali, už cítia, že jej svetlo sa stlmilo. Bude nám chýbať a budeme ju vždy milovať,” uviedol manažér Roger Paul vo svojom vyhlásení, ktoré poskytol médiám. 

Bubba Smith a Marion
Zobraziť galériu (4)
 (Zdroj: Warner Bros.)

Marion jej fanúšikovia zbožňovali za to, ako v Policajnej akadémii stvárnila policajnú kadetku Laverne Hooksovú vyznačujúcu sa výrazne vysokým hlasom.

Preslávila sa tiež kariérou na Broadwayi, kde v roku 1978 účinkovala v inscenácii Eubie! - životopisného muzikálu o slávnom jazzovom klaviristovi Eubiem Blakeovi.

Zomrela hviezda legendárnej Policajnej
Zobraziť galériu (4)
 (Zdroj: Tiberius Film)

Viac o téme: Marion Ramsey
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu