Pondelok6. máj 2024, meniny má Hermína, zajtra Monika

Najslávnejšia vdova (56) šokuje: Intímna FOTO z kupeľne!

Courtney Love Zobraziť galériu (12)
Courtney Love (Zdroj: SITA/Photo by Jordan Strauss/Invision/AP)

LONDÝN - Ani ona nezaostáva! Sociálne siete sú v súčasnosti plné provokatívnych záberov. Mnohé známe tváre nemajú problém ukázať čo-to zo svojho súkromia a neraz predvádzajú i svoje obnažené telo. Dráždivý záber najnovšie zverejnila aj vdova po legendárnom Kurtovi Cobainovi (†27) - Courtney Love (56).

Kontroverzné správanie a škandály neboli tejto známej blondínke nikdy cudzie. Rovnako tak ani alkohol a drogy, s ktorých užívaním to vdova po frotmanovi kapely Nirvana neraz prehnala. Za všetky excesy možno spomenúť napríklad ten, keď sa v roku 2003 polonahá váľala po ulici a na hlavu si liala šampanské. 

Courtney Love absolvovala viacero liečení a bojovala aj s alkoholom. Podľa medializovaných informácií to vyzerá tak, že sa jej zhruba dva a pol roka darí abstinovať...

Chuť provokovať ju však neprešla. Dôkazom je i jej posledný príspevok na Instagrame. Courtney sa svojim followerom, ktorých má 993 tisíc, predviedla v župane. Ten poodhaľoval jej telo, dokonca i dvorec prsníka.

Kontroverzná blondínka nikdy nemala problém s nahotou. V minulosti sa pred kamerami neraz predviedla v Evinom rúchu a keď mala 16 rokov, tak sa dokonca živila ako striptérka. 

Courtney Love zverejnila na Instagrame takúto intímnu fotku.
Zobraziť galériu (12)
Courtney Love zverejnila na Instagrame takúto intímnu fotku.  (Zdroj: Instagram)

Viac o téme: Courtney Love
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu