Sobota4. máj 2024, meniny má Florián, zajtra Lesana, Lesia

Slávna modelka pustila paparazzov pod sukňu: Hups!

Candice Swanepoel
Zobraziť galériu (7)
Candice Swanepoel (Zdroj: SITA)

MIAMI - Ukázala, aj čo nechcela! Modelka Candice Swanepoel (32) nikdy nemala problém vystaviť na obdiv svoje krivky. V médiách sa pravidelne objavujú jej fotky v bikinách a ona sama často poteší followerov odvážnymi zábermi. Pred pár dňami spravila nevedomky radosť aj bulvárnym fotografom. Vo chvíľke nepozornosti im totiž ukázala nohavičky.

Candice Swanepoel je nielen úspeśnou a slávnou modelkou, ale tiež milujúcou dvojnásobnou maminou. Otcom jej synov je model Hermann Nicoli. Dvojica tvorila pár od roku 2005. V roku 2018 však namiesto svadby prišiel rozchod.  

Candice Swanepoel je dvojnásobnou maminou.
Zobraziť galériu (7)
Candice Swanepoel je dvojnásobnou maminou.  (Zdroj: Instagram)

Slávna blondínka si pred pár dňami užívala spoločné chvíle so synmi. Štvornočný Anaca a o dva roky mladší Ariel vyčarili svojej mamine neraz úsmev na tvári. Niet pochýb, že kráska v parku zaujala viacerých ľudí, ktorí išli okolo. Na sebe totiž mala čiernu sukňu a top pripomínajúci podprsenku. 

Na Candice natrafili aj paparazzi. Tí si ju samozrejme s nadšením fotili. V istom okamihu sa dokonca dostal aj pod jej sukňu a modelka im nechtiac ukázala svoje gaťky. Ťažkú hlavu si však z týchto záberov určite robiť nebude...

Candice Swanepoel pustila bulvárnych fotografov pod sukňu.
Zobraziť galériu (7)
Candice Swanepoel pustila bulvárnych fotografov pod sukňu.  (Zdroj: profimedia.sk)

Viac o téme: Candice Swanepoel
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu