Štvrtok2. máj 2024, meniny má Žigmund, zajtra Galina

Bizarný dar od princa pre Kate: Preboha, William, to nemyslíš vážne!

Princ William Zobraziť galériu (3)
Princ William (Zdroj: SITA/Charlotte Graham/Pool Photo via AP)

LONDÝN - Prekvapivé priznanie! Verejnosť sa o britskú monarchiu celkom intenzívne zaujíma. Zvlášť o súkromie jej členov. Princ William (38) v uplynulých dňoch prezradil celkom zaujímavú pikošku...

O princovi Williamovi svojho času snívala nejedna dievčina. Okrem toho, že má modrú krv, bol tiež veľký fešák s blonďavými vlasmi a modrými očami. Zdá sa však, že v niektorých situáciách nebol príliš ideálnym partnerom.

Svoje by o tom vedela hovoriť jeho manželka Kate, s ktorou sa zoznámili počas vysokoškolského štúdia. Nedávno sme na topkách spomínali, že ich zoznámenie sprevádzal úsmevný trapas, Ako prešľap však možno označiť aj bizarný darček, ktorý William svojej milej v začiatkoch vzťahu venoval.

„Raz som mojej manželke kúpil ďalekohľad. Doteraz mi to neodpustila. Len na mňa nechápavo pozerala, prečo som jej niečo také kúpil. Úprimne, netuším, prečo som si vtedy myslel, že to je dobrý nápad. Snažil som sa sám seba presvedčiť, že sa mi ten nápad páči a že aké úžasné je vidieť tak do diaľky,” uviedol William v rámci rozhovoru na BBC Radio Five.

Našťastie, ani táto skúsenosť Kate neodradila od toho, aby vo vzťahu s princom pokračovala. Napokon sa stala jeho manželkou a majú tri ratolesti. Mnohí ich vnímajú ako veľmi sympatický pár. Vy tiež?  

Galéria: Princ William s manželkou Kate

 

Viac o téme: Kráľovská rodinaKatePrinc William
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu