Piatok26. apríl 2024, meniny má Jaroslava, zajtra Jaroslav

Českú herečku trápila nadváha: Aha, aká je z nej kočka!

Nikol Štíbrová Zobraziť galériu (5)
Nikol Štíbrová (Zdroj: CT)

PRAHA - Kedysi mala herečka Nikol Štíbrová (33) o 10 kíl viac a keďže je verejne známa, verejne sa riešila aj jej nadváha. Dnes má už postavičku ako lusk a prezradila, ako sa jej podarilo schudnúť.

Nikol Štíbrová, známa aktuálne z komickej zostavy 3v1, hrala v niekoľkých seriáloch, naposledy to bol v roku 2009 projekt Vyprávěj. Práve vtedy sa riešilo, že je pomerne – ako hovoria bratia Česi – oplácaná. 

Nikol Štíbrová
Zobraziť galériu (5)
 (Zdroj: CT)

Aktuálne je blondínka štíhla a ako matka takmer 3-ročného syna vyzerá skvele. Teraz sa však ozývajú hlasy v štýle, čo sa to s ňou deje, ža tak schudla. „Stále sa ma niekto pýta, čo so mnou bolo vtedy, prípadne, čo so mnou je teraz, že som schudla. Nič. Ani vtedy, ani teraz. Len mám proste obyčajné telo, ktoré v rôznych životných obdobiach vyzerá rôzne, čo mi pripadá aj celkom logické. Telo, ktoré sa vyvíja, ktoré bolo chudé, potom nabralo, potom zhodilo, telo, ktoré postupne starne. Normálny človek proste,” uviedla Nikol na Instagrame. 

Herečka netají, že niekedy ju reakcie na kilá navyše poriadne boleli. „Trápila som sa. Nejedla som o nič viac než teraz, ale proste som mala o 10 kíl viac. A čím viac som mala v hlave, že mám nejaký problém, tým viac som priberala,” prezradila. 

Nikol Štíbrová
Zobraziť galériu (5)
 (Zdroj: ČT a Instagram NŠ)


Nakoniec ale prebytočné kilá zhodila a ako mnohí, ktorým sa podarilo niečo podobné, tiež prízvukuje – začína to v hlave. „Schudla som, až keď som to prestala mať v hlave. Až keď som sa tým prestala zaoberať, čítať si o sebe hnusy, riešiť každé jedlo. Teraz mám už pár rokov pokoj a aj keby zas prišlo nejaké silnejšie obdobie, povedala by som, že už mi nejakých pár kíl navyše bude celkom u „prdýlky”. Mám v hlave trochu iné veci na riešenie,” tvrdí Štíbrová. 

Nikol Štíbrová
Zobraziť galériu (5)
 (Zdroj: Instagram NS)

Viac o téme: Nikol Štíbrová
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu