Piatok26. apríl 2024, meniny má Jaroslava, zajtra Jaroslav

Sexuálny život Jacksonovej dcéry: Muži, ženy, aj chlap s vagínou!

Paris Jackson Zobraziť galériu (8)
Paris Jackson (Zdroj: SITA)

LOS ANGELES - Šokujúce priznanie! Paris Jackson (22) je celému svetu dobre známa, keďže je dcérou legendárneho Kráľa popu - Michaela Jacksona. Ona sama však na seba už neraz strhla značnú pozornosť. Spravila tak aj v uplynulých dňoch, keď otvorene hovorila o svojej sexualite.

Keď Michael Jackson zomrel, jeho tri deti sa celkom stiahli do úzadia. Vyrovnať sa s touto stratou bolo pre ne mimoriadne náročné. Hoci jeho synovia sa svetu šoubiznisu stále vyhýbajú, dcéra Paris sa bežne ukazuje v spoločnosti, viackrát sa predviedla ako modelka, speváčka, či herečka.

Pre peknú a talentovanú dievčinu sú typické mnohé tetovania a výstrednosť. Najnovšie šokovala v rámci projektu Unfiltered: Paris Jackson and Gabriel Glenn, v ktorom sa prostredníctvom facebooku delí so svojimi priaznivcami o čokoľvek. 

Aktuálne otvorene prehovorila o svojej sexuálnej orientácii. „Nikdy som si nemyslela, že skončím s mužom. Predpokladala som, že skončím s nejakou ženou, pretože som randila viac so ženami, než s mužmi,“ poznamenala Paris. „Hovorievam, že som lesba, pretože si myslím, že som. Randila som viac so ženami, mala som pár mužov a tiež chlapa, ktorý mal vagínu. Nie je to o tom, čo máš v nohaviciach, či nosíš mejkap, ale čo si za človeka,“ dodala.

Jacksonova dcéra bola zo svojich pocitov spočiatku zmätená. „Nevedela som, že môžem mať rada kohokoľvek. V televízii sa vždy milovali muži so ženami. Moje pocity mi vôbec nedávali zmysel,“ poznamenala Paris, ktorej bol veľkou oporou jej slávny otec. Po jeho smrti sa presťahovala k babičke, ktorá je jehovistkou. „V černošskej komunite je homosexualita tabu, Keď sa k tomu pridá ešte náboženstvo, vedela som, že svoje túžby musím držať na uzde,“ dodala.  

Aj keď sa Paris prezentuje ako lesbička, po svojom boku má muža menom Gabriel Glenn. „Pri ňom mám pocit domova. Je to krásne a som veľmi šťastná,” uzavrela kontroverzná hviezdička.

Paris Jackson a jej partner Gabriel Glenn.
Zobraziť galériu (8)
Paris Jackson a jej partner Gabriel Glenn.  (Zdroj: SITA)

Viac o téme: Paris Jackson
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu