Nedeľa5. máj 2024, meniny má Lesana, Lesia, zajtra Hermína

Promi pár tají narodenie syna: Prezradil ich kolega!

Iggy Azalea a Playboi Carti Zobraziť galériu (8)
Iggy Azalea a Playboi Carti (Zdroj: profimedia.sk)

LOS ANGELES - Veľké tajnosti! Raperka Iggy Azalea (29) a jej 23-ročný frajer - raper Playboi Carti sa vraj radujú zo spoločného potomka. S prekvapivou novinkou prišiel portál tmz.com, podľa ktorého známa blondínka porodila synčeka. Dvojica sa k týmto dohadom nijako nevyjadruje. Medializované správy však komentoval ich známy.

Mnohé slávne i menej známe celebrity komunikujú s fanúšikmi prostredníctvom sociálnych sietí. Svojho času k nim patrila aj raperka a speváčka Iggy Azalea. Tá sa v posledných mesiacoch akosi odmĺčala. A aj keď sa v minulosti zúčastňovala rôznych spoločenských podujatí, a pred vypuknutím pandémie COVID-19 sa na verejnosti príliš neukazovala. A dnes je už zrejme, čo bolo dôvodom...

Vyzerá to tak, že známa blondínka sa stiahla do ústrania kvôli tehotenstvu. Portál tmz.com totiž pred pár dňami prišiel s tým, že Iggy svojmu frajerovi, tiež raperovi, ktorý vystupuje pod menom Playboi Carti porodila syna. 

Novopečení rodičia ohľadom radostnej udalosti držia bobríka mlčanlivosti. Na otázky novinárov vôbec nereagujú. Ich známy - DJ Akademiks však na instagrame zverejnil ich spoločnú fotografiu. „Gratulujem Iggy a Playboiovi k narodeniu ich syna,” napísal k záberu a dodal, že chlapček mal prísť na svet cez víkend. „Hovoril som s niektorými ľuďmi, Domnievam sa, že je to pravda. Ešte raz gratulujem,” dodal. 

Tomu, že zo známej dvojice je už rodina, nahráva i to, že si raper nedávno kúpil luxusné auto, ktoré zahraničné médiá s nadšením označujú ako baby friendly. 

Iggy Azalea a Playboi Carti majú vraj od minulého víkendu synčeka.
Zobraziť galériu (8)
Iggy Azalea a Playboi Carti majú vraj od minulého víkendu synčeka.  (Zdroj: Instagram)

Viac o téme: Iggy AzaleaPlayboi Carti
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu