Sobota4. máj 2024, meniny má Florián, zajtra Lesana, Lesia

Známa herečka (46) má v posteli tohto zajačika (22): Preboha, veď by mohol byť jej synom!

Kate Beckinsale Zobraziť galériu (7)
Kate Beckinsale (Zdroj: Instagram)

LOS ANGELES - Roky nehrajú žiadnu rolu! V prípade herečky Kate Beckinsale (46) to platí nielen, čo sa vzhľadu týka, ale aj keď je reč o milencoch. Kráska, ktorá má za sebou viacero vzťahov s mladšími mužmi, opäť lovila medzi zajačikmi. Jej najnovší objav - hudobník Goody Grace má len 22 rokov. Pozrite sa, ako vyzerajú bok po boku.

Galéria: Kate Beckinsale
Kate Beckinsale sa preslávila účinkovaním v mnohých počinoch. Spomenúť možno filmy Pearl Harbor, Van Helsing, Letec, Underworld, Total Recall, či seriál Herkules a iné. Zaujímavá je však nielen jej kariéra, ale aj milostný život...

Kráska bola osem rokov vo vzťahu s hercom Michaelom Sheenom (51), s ktorým má 21-ročnú dcéru Lily. 12 rokov bola vydatá za režiséra menom Len Wiseman (47), s ktorým sa rozviedli v roku 2016. V poslednom čase však herečka loví zásadne "mladé mäsko".     

Posteľ jej zohrievali napríklad 30-ročný komik Jack Whitehall, jeho 26-ročný kolega Pete Davidson, či 21-ročný Matt Rife, ktorý sa tiež živí ako humorista.  

V januári tohto roka sa v médiách objavili dohady, že krásna Kate má blízko k 22-ročnému hudobníkovi menom Goody Grace. Dnes je už jasné, že boli pravdivé. Zaľúbencov totiž počas uplynulého víkendu nafotili paparazzi počas romantickej prechádzky, kedy sa celý čas držali za ruky. Čo hovoríte na tento nezvyčajný párik?

Kate Beckinsale a Goody Grace si rozumejú aj napriek výraznému vekovému rozdielu.
Zobraziť galériu (7)
Kate Beckinsale a Goody Grace si rozumejú aj napriek výraznému vekovému rozdielu.  (Zdroj: profimedia.sk)

Viac o téme: Kate Beckinsale
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu