Sobota27. apríl 2024, meniny má Jaroslav, zajtra Jarmila

Posledný deň Meghan a Harryho v kráľovskej rodine: TOTO je definitívny koniec... Balia to aj na Instagrame!

Dnes nastal posledný deň princa Harryho a Meghan Markle v kráľovskej rodine. Zobraziť galériu (5)
Dnes nastal posledný deň princa Harryho a Meghan Markle v kráľovskej rodine. (Zdroj: SITA)

LONDÝN - Začiatkom roka svetové médiá zapĺňali správy o odchode princa Harryho (35) a jeho manželky Meghan (38) z kráľovskej rodiny. Dnes nastal ich posledný deň. No a dvojica už hlási ďalšie zmeny - zabaliť to chce aj na Instagrame. Plánujú zrušiť profil, kde ich sledovalo 11,3 milióna ľudí.

Princ Harry a Meghan Markle oznámili svoje rozhodnutie odísť z kráľovskej rodiny 8. januára. Ich posledný deň nastal dnes - od zajtra už prestanú vykonávať úlohu vyšších členov britskej kráľovskej rodiny a osamostatnia sa aj finančne. No v týchto chvíľach oznámili ešte jednu zásadnú zmenu.

Galéria: Meghan a Harry túžili po obyčajnejšom živote

Dlhodobú pauzu si chcú dať aj od sociálnych sietí - ich profil Sussexroyal, ktorý má 11,3 milióna sledovateľov, tak plánujú zrušiť. Chcú sa vraj teraz sústrediť na problémy spôsobené pandémiou koronavírusu a aktívne sa zapojiť do ich riešenia. Oznámili to priamo na Instagrame. 

„Všetci môžeme cítiť, že v tejto chvíli je svet nezvyčajne krehký. Aj tak ale veríme, že každý človek má potenciál a šancu niečo zmeniť,“ uviedli Meghan a Harry. „Teraz je najdôležitejšie zdravie a blahobyt všetkých ľudí na planéte a hľadanie riešení problémov, ktorí sa javia ako následky tejto pandémie. My sa budeme snažiť porozumieť tomu, ako sa môžeme najlepšie zapojiť. Aj keď nás tu neuvidíte, naša práca bude pokračovať,“ ozrejmili fanúšikom. 

Na záver sa poďakovali všetkým priaznivcom. „Ďakujeme tejto komunite za podporu, inšpiráciu a podieľaní sa na hľadaní dobra na svete. Tešíme sa, až sa s vami opäť spojíme, boli ste skvelí. Dovtedy na seba a na ostatných dávajte pozor,“ dodali.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

As we can all feel, the world at this moment seems extraordinarily fragile. Yet we are confident that every human being has the potential and opportunity to make a difference—as seen now across the globe, in our families, our communities and those on the front line—together we can lift each other up to realise the fullness of that promise. What’s most important right now is the health and wellbeing of everyone across the globe and finding solutions for the many issues that have presented themselves as a result of this pandemic. As we all find the part we are to play in this global shift and changing of habits, we are focusing this new chapter to understand how we can best contribute. While you may not see us here, the work continues. Thank you to this community - for the support, the inspiration and the shared commitment to the good in the world. We look forward to reconnecting with you soon. You’ve been great! Until then, please take good care of yourselves, and of one another. Harry and Meghan

Príspevok, ktorý zdieľa The Duke and Duchess of Sussex (@sussexroyal),

 

Viac o téme: Princ HarryMeghan Markle
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu