Sobota20. apríl 2024, meniny má Marcel, zajtra Ervín

Habera si nebral servítku pred ústa: Urazil českú hviezdu... Tvoja pesnička je hovadina!

Habera si nebral servítku pred ústa! Zobraziť galériu (4)
Habera si nebral servítku pred ústa! (Zdroj: TV MARKÍZA)

BRATISLAVA - Pavol Habera (57) je známy tým, že servítku pred ústa si dáva len málokedy a vždy na rovinu povie to, čo si naozaj myslí. Tentokrát si úprimnosť porotcu Superstar odskákal jeho český kolega Tomáš Klus (33). To, ako sa Paľo vyjadril o jednej z jeho piesní, sa mu asi veľmi páčiť nebude.

V nedeľnej epizóde Superstar boli diváci svedkom vystúpenia sebavedomého Matěja Halíře, ktorý hneď z príchodu vytočil Leoša Mareša obrovským sebavedomím a zvyšok poroty sa už počas čítania jeho vizitky nestíhal čudovať, čo za exota sa pred nich chystá predstúpiť. Po odspievaní a slovnej náloži však jeho suverenita veľmi rýchlo zhasla a nepomohla mu ani skutočnosť, že dostal možnosť zaspievať inú pieseň. 

Galéria: SuperStar kastingy
Pavol Habera označil pieseň Tomáša Klusa za hovadinu.
Zobraziť galériu (4)
Pavol Habera označil pieseň Tomáša Klusa za hovadinu.  (Zdroj: TV MARKÍZA)

S tou prvou totiž vôbec neuspel. Song od Tomáša Klusa s názvom Marie absolútne neoslovil Paľa Haberu, ktorý Matěja vyzval, aby skúsil zaspievať niečo iné. Hit českého speváka sa mu vôbec nepáči a vyjadril sa k nemu absolútne otvorene. „Táto pesnička ma vyslovene nebaví, pretože to je jedna z najväčších hovadín, aké som kedy počul,“ skonštatoval bez servítky a vyzval mladíka, aby zaspieval niečo iné. Napokon mu však kvôli jeho arogancii nepomohla ani druhá šanca a so zvesenými ušami odišiel domov. 

Viac o téme: SuperstarPavol HaberaTomáš Klus
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu