Piatok26. apríl 2024, meniny má Jaroslava, zajtra Jaroslav

Problémová herečka opäť šokuje: Po tetovaní na tvári... Och! To fakt?

Amanda Bynes Zobraziť galériu (4)
Amanda Bynes (Zdroj: Instagram)

LOS ANGELES - To je ale novinka! Amanda Bynes (33) svojho času účinkovala v mnohých romantických komédiách. Dnes by v nich zrejme nenašla veľmi uplatnenie. Predsalen, roky závislosti a psychické problémy sa na jej zovňajšku podpísali. Bývalá herčka nedávno šokovala, keď si dala na tvár vytetovať srdce. Že je zamilovaná však najnovšie potvrdzuje aj obrovský zásnubný prsteň. Ako vyzerá muž, ktorý pokľakol pred niekdajšou kráskou?

Časy, keď sa Amanda Bynes úspešne venovala herectvu, sú zdá sa preč. Brunetka naposledy stála pred kamerami v roku 2010. V posledných rokoch plnili stránky bulváru skôr jej excesy a mnohé problémy. Známa tridsiatnička totiž trpí bipolárnou poruchou a bojovala s drogovou závislosťou. 

Galéria: Amanda Bynes - kedysi a dnes.

Počas uplynulého víkendu sa však meno Amandy Bynes spomína v médiách s príjemnými správami. Problémová herečka sa totiž zasnúbila. O ruku ju požiadal istý Paul Michael, s ktorým tvorí pár zhruba dva-tri mesiace. Dvojica sa vraj spoznala v liečebni a Paul je synom prominentného lekára.  

Amanda zverejnila na instagrame aj spoločnú fotku so snúbencom, čo vyvolalo rôzne reakcie. Niektorí fanúšikovia herečke s nadšením gratulovali. Našli sa však aj takí, ktorí neskrývali prekvapenie a pochybnosti. Čo myslíte vy, skončia Amanda a Paul napokon spolu pri oltári?

Amandu Bynes požiadal jej priateľ o ruku pomerne rýchlo. Dvojica randila len pár mesiacov.
Zobraziť galériu (4)
Amandu Bynes požiadal jej priateľ o ruku pomerne rýchlo. Dvojica randila len pár mesiacov.  (Zdroj: Instagram)

Amanda Bynes a jej snúbenec Paul Michael.
Zobraziť galériu (4)
Amanda Bynes a jej snúbenec Paul Michael.  (Zdroj: Instagram)

Viac o téme: Amanda Bynes
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu