Štvrtok9. máj 2024, meniny má Roland, zajtra Viktória

Z Milly Jovovich je trojnásobná mama: Najstaršia dcéra prezradila meno a ukázala FOTO!

Milla Jovovich sa stala trojnásobnou mamou! Zobraziť galériu (6)
Milla Jovovich sa stala trojnásobnou mamou! (Zdroj: Instagram M.J.)

LOS ANGELES - Hollywoodska herečka Milla Jovovich (44), ktorá má ukrajinské korene, sa stala trojnásobnou mamou. Svojmu manželovi Paulovi Andersonovi (54) priviedla na svet ďalšiu dcérku. K dievčatám Ever Gabo (12) a Dashiel Edan (4) pribudla sestrička. Fotkou rovno z nemocnice sa pochválila najstaršia ratolesť a prezradila aj meno bábätka!

Rodáčka z ukrajinského Kyjeva má obrovský dôvod na radosť. V nedeľu sa z nej totiž stala trojnásobná mama. Milla Jovovich priviedla na svet dcérku a jej dve staršie dievčatá Ever Gabo a Dashiel Edan sa tešia z malej sestričky. To, že hollywoodska herečka porodila, prezradila jej najstaršia dcéra prostredníctvom sociálnej siete.

Tam pridala fotku celej rodinky z nemocnice a rovno tak celému svetu ukázala svoju rozkošnú sestričku. A prezradila aj meno malého uzlíka. „Vítanie bábätka! Vitaj na svete, moja nová sestra Osian,” napísala Ever Gabo na Instagrame k spoločnému záberu. Pre všetkých vysvetlila aj to, že meno dievčatka sa má vyslovovať ako oceán po anglicky. Aj tretia z rodu Andersonovcov teda dostala vskutku zaujímavé meno.

Že je z Milly Jovovich trojnásobná mama, prezradila najstaršia Ever Gabo.
Zobraziť galériu (6)
Že je z Milly Jovovich trojnásobná mama, prezradila najstaršia Ever Gabo.  (Zdroj: Instagram E.G.A.)

Viac o téme: Milla Jovovich
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu