Sobota4. máj 2024, meniny má Florián, zajtra Lesana, Lesia

Frajerka Elona Muska oznámila tehotenstvo: Tak toto je poriadne bizarná FOTO! Zmazali ju

Elon Musk s partnerkou Grimes Zobraziť galériu (9)
Elon Musk s partnerkou Grimes (Zdroj: SITA)

LOS ANGELES - Nosí pod srdcom dieťa? Speváčka Grimes (31), ktorá je verejnosti známa skôr ako partnerka Elona Muska (48), zverejnila na instagrame poriadne zaujímavú fotku. Pózuje na nej nahá a v oblasti brucha jej presvitá plod bábätka.

Všetko nasvedčuje tomu, že miliardár Elon Musk sa už čochvíľa bude radovať z ďalšieho potomka.

S prvou manželkou, kanadskou spisovateľkou Justine Wilson má 5 synov. V roku 2002 sa im narodil syn Nevada Alexander, ktorý však ako 10-týždňový zomrel na syndróm náhleho úmrtia. Dva roky na to sa radovali z dvojičiek - synov Xaviera a Griffina, v roku 2008 k nim pribudli trojičky Kai, Saxon, Damian. Presne v tom istom roku sa Elon so svojou ženou rozviedol a deti majú v striedavej starostlivosti. 

Musk má za sebou pomerne búrlivý vzťah s herečkou Talulah Riley, ktorá bola tiež jeho manželkou. Jeho aktuálnou partnerkou má byť kanadská speváčka Claire Elise Bucher, vystupujúca pod umeleckým menom Grimes. Dvojica sa ukázala ruka v ruke na podujatí Met Gala v roku 2018 a svoje súkromie si dosť stráži.

Viacerých preto zaskočilo, keď speváčka zverejnila na sociálnych sieťach svoju nahú fotku s guľatým bruškom. Viac sa k tomu nevyjadrovala a dohady o tehotenstve nijako nekomenoval ani samotný Musk. Fanúšikovia dvojice už ale vedú diskusie o tom, či sa Elon dočká dcéry.  

Grimes najskôr zverejnila záber, na ktorom jej vidno aj bradavky. (FOTO nájdete TU.) Z instagramu však bol odstránený. A tak speváčka pridala potom fotku, kde ich má prekryté vlasmi. 

Grimes zverejnila túto zvláštnu fotku, na základe ktorej sa fanúšikovia nazdávajú, že Elonovi Muskovi čochvíľa porodí dieťa.
Zobraziť galériu (9)
Grimes zverejnila túto zvláštnu fotku, na základe ktorej sa fanúšikovia nazdávajú, že Elonovi Muskovi čochvíľa porodí dieťa.  (Zdroj: Instagram)

Viac o téme: GrimesElon MuskClaire Boucher
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu