Piatok26. apríl 2024, meniny má Jaroslava, zajtra Jaroslav

Kedysi hviezdička, dnes totálna zúfalka: Preboha, veď ona je tam celkom holá!

Lisa Appleton Zobraziť galériu (8)
Lisa Appleton (Zdroj: profimedia.sk)

THAJSKO - Čo by neurobila kvôli piatim sekundám slávy... Lisa Appleton (51) sa kedysi venovala fitnessu a bodybuildingu. Pri pohľade na to, ako v súčasnosti vyzerá to však znie až neuveriteľne. Brunetka, ktorá sa zviditeľnila účinkovaním v reaity šou Big Brother, sa usiluje silou-mocou zaujať nahotou. Svoje nahé telo opekala aj počas nedávnej dovolenky.

Plastiky, "náhodné" trpasy a nahota! To je kombinácia, ktorou sa usilujú zaujať viaceré skrachovalé celebritky z Veľkej Británie. Medzi ne patrí i Lisa Appleton, ktorá svojho času účinkovala v reality šou Big Brother. 

Brunetka si pred pár dňami dopriala chvíle oddychu v Thajsku. Kým väčšina ľudí sa slní v plavkách a bikinách, Lisa sa pri hotelovom bazéne prtŕčala celkom nahá. Samozrejme nechýbal fotograf, ktorému s nadšením pózovala. Veď, zmienka v médiách sa vždy zíde...

Fanúšikovia nehanebnej brunetky vedia, že nemá vôbec problém s nahotou. Na twitteri pravidelne zverejňuje zvláštne fotky. Napríklad také, kde na sebe nemá nohavičky. Z toho, že jej telo nie je dokonalé, si ťažkú hlavu nerobí. Skôr naopak. Sebavedomia má na rozdávanie. 

Lisa Appleton sa pri hotelovom bazéne pretŕčala nahá.
Zobraziť galériu (8)
Lisa Appleton sa pri hotelovom bazéne pretŕčala nahá.  (Zdroj: profimedia.sk)

 

 

Viac o téme: Lisa Appleton
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu