Piatok26. apríl 2024, meniny má Jaroslava, zajtra Jaroslav

Známy herec sa vyzliekol a... Preboha! On si spálil análny otvor

Josh Brolin Zobraziť galériu (5)
Josh Brolin (Zdroj: SITA)

LOS ANGELES - Fotku našťastie nepridal! Je už bežné, že sa celebrity prostredníctvom instagramu delia s faúšikmi o čokoľvek. Herec Josh Brolin (51) sa v uplynulých dňoch zveril svetu s pomerne delikátnym problémom. Veď, čítajte!

Na topkách sme vás pred pár dňami informovali o istej Meagan, ktorá srší energiou vďaka tomu, že denne vystavuje svoj holý zadok slnečným lúčom.  „Ide o starodávnu taoistickú praktiku, ktorá pochádza z Ďalekého východu. V taoizme sa perineum alebo Hui Yin nazýva aj bránou života a smrti. Je to teda vstupná brána, cez ktorú energia vchádza aj vychádza," vysvetlila vo svojom instagramovom príspevku blondínka. Vďaka rituálu sa jej vraj zlepšil spánok, dokáže lepšie chápať sexuálnu energiu a získala kontrolu nad svojou životnou silou. 

Vyzerá to tak, že na čudesnú praktiku sa dal zlákať aj známy herec Josh Brolin. „Vyskúšal som opaľovanie análneho otvoru, o ktorom  je teraz dosť počuť. A moje odporúčanie je - NEROBTE to tak dlho, ako som to spravil ja. Mám to spálené a namiesto nákupov s rodinou si to musim chladiť, natieram si to aloe a krémami na popáleniny, pretože to veľmi bolí. Neviem, kto túto hlúposť vymyslel, ale choďte do čerta. Vážne,” šokoval na instagrame herec, ktorý pridal aj pár vulgarizmov a záber slniacej sa Meagan.

Medzi fanúšikmi vyvolal herec celkom búrlivú diskusiu. Vlastnou fotkou sa našťastie, aj napriek naliehaniu niektorých z nich, nepochválil.  

Viac o téme: Josh Brolin
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu