Streda8. máj 2024, meniny má Ingrida, zajtra Roland

TOTO je nová milenka hviezdneho Brada Pitta? Tvár posiata pehami, ovisnuté prsia!

Brad Pitt Zobraziť galériu (6)
Brad Pitt (Zdroj: SITA)

LOS ANGELES - Od chvíle, ako sa na verejnosti prevalilo, že Brad Pitt (55) a Angelina Jolie (44) viac netvoria pár, bolo meno sexi herca spájané s viacerými ženami. Najnovšie sa šušká, že má blízko k herečke menom Alia Shawkat (30). Tá je od neho mladšia, nebojí sa nahoty a jej poznávacím znamením je pehavá tvár.

Bradovi Pittovi síce roky pribúdajú, ale nič to nemení na tom, že patrí medzi najšarmantnejších hercov. Pre opačné pohlavie je stále veľmi atraktívny a určite by s ním išla na rande nejedna žena. 

Podľa medializovaných informácií sa má Brad momentálne stýkať s herečkou Aliou Shawkat. Tá síce u nás nie je príliš známa, ale za veľkou mlákou ju poznajú. Dvojica sa spolu ukázala na viacerých podujatiach. A hoci niektorí z ich okolia tvrdia, že sú vraj len dobrými priateľmi, mnohí si myslia, že je medzi nimi viac. 

Alia Shawkat a Brad Pitt sú si vraj dosť blízki.
Zobraziť galériu (6)
Alia Shawkat a Brad Pitt sú si vraj dosť blízki.  (Zdroj: SITA)

Pehavá herečka pred kamerami viackrát dokázala, že nepatrí medzi hanblivky. Spomenúť možno napríklad počin Duck Butter. V ňom sa musela popasovať nielen s nahotou, ale tiež s pomerne odvážnymi lesbickými scénami. 

Alia Shawkat nemá problém s nahotou.
Zobraziť galériu (6)
Alia Shawkat nemá problém s nahotou.  (Zdroj: Netflix)

Viac o téme: Brad PittAlia Shawkat
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu