Sobota27. apríl 2024, meniny má Jaroslav, zajtra Jarmila

Táto promi dcéra by bola krásna, keby... Vyzerá ako otec!

Shiloh ako dievča rozhodne nevyzerá. Zobraziť galériu (6)
Shiloh ako dievča rozhodne nevyzerá. (Zdroj: profimedia.sk)

LOS ANGELES - Nerozmyslela si to! Nie je tajomstvom, že dcéra Angeliny Jolie (43) a Brada Pitta (55) - Shiloh (12) sa vo svojej koži necíti dobre. Už od malička túžila byť chlapcom a chcela, aby ju všetci volali John. Ubehlo pár rokov a pri pohľade na aktuálne paparazzi zábery je jasné, že z toho nevyrástla. Práve naopak!

Šoubiznis je plný celebritných mamičiek, ktoré sa môžu pochváliť svojimi menšími kópiami. Za všetky možno spomenúť napríklad Pravú blondínku - Reese Witherspoon a jej dcéru Avu, ktorá akoby jej z oka vypadla.

Hrdou matkou je aj Angelina Jolie, ktorá má šesť detí. S Bradom Pittom majú troch vlastných potomkov a troch si adoptovali. Azda najviac mediálnej pozornosti sa v uplynulých rokoch sústredilo na vlastnú dcéru dvojice Shiloh.

Aj napriek tomu, že má blonďavé vlasy, pekné črty tváre a v ružových šatách by bola určite krásna, Shiloh sa cíti byť chlapcom. A tak je táto prominentná dcéra vystrihaná nakrátko a nosieva chlapčenské oblečenie. Inak, aj vám pripomína svojho slávneho otca?

Shiloh Nouvel Jolie Pitt nedávno zvečnili paparazzi pri odchode z obchodu.
Zobraziť galériu (6)
Shiloh Nouvel Jolie Pitt nedávno zvečnili paparazzi pri odchode z obchodu.  (Zdroj: profimedia.sk)

Viac o téme: Angelina JolieBrad Pitt
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu