Piatok26. apríl 2024, meniny má Jaroslava, zajtra Jaroslav

Nový milenec známej speváčky: Celý potetovaný a na hlave má...Uff!

Demi Lovato Zobraziť galériu (6)
Demi Lovato (Zdroj: SITA)

LOS ANGELES - Ružové vlasy! Speváčka Demi Lovato (27) má za sebou náročné obdobie. V lete 2018 mala smrť na jazyku, keď sa predávkovala. Nasledovalo liečenie a kráska sa pomaličky vracia aj k pracovným záležitostiam. V uplynulých dňoch potešila svojich priaznivcov príjemnou novinkou. Prostredníctvom instagramu im totiž predstavila svoju novú lásku. Pozrite, ide o poriadne výstredného mladíka!

Demi Lovato je talentovaná a krásna žena. Počas náročného obdobia, keď bojovala so svojími démonmi, síce pribrala, no na šarme jej to neubralo. Navyše, už aj pracuje na tom, aby sa pribratých kíl zbavila. 

Brunetka vždy bola a stále je atraktívna pre opačné pohlavie. Média ju ešte donedávna spájali s fešáčikom menom Mike Johnson, ktorý si dokonca hľadal lásku aj v televíznej zoznamke. Avšak ich romanca nemala dlhé trvanie. 

V týchto dňoch však Demi svetu oficiálne predstavila svojho nového milenca. Je ním potetovaný model Austin Wilson, ktorý rozhodne zaujme aj svojimi ružovými vlasmi.

Podľa medializovaných informácií majú zaľúbenci rovnakú minulosť a aj vďaka tomu sa vedia vzájomne pochopiť. „Demi to vníma tak, že ma na ňu dobrý vplyv,” uviedol pre médiá zdroj zo speváčkinho okolia. Ako sa tento párik pozdáva vám? 

Demi Lovato sa na instagrame pochválila fotkou so svojím novým milencom.
Zobraziť galériu (6)
Demi Lovato sa na instagrame pochválila fotkou so svojím novým milencom.  (Zdroj: Instagram)

Aj výstredný Austin Wilson sa pochválil, že zbalil známu speváčku.
Zobraziť galériu (6)
Aj výstredný Austin Wilson sa pochválil, že zbalil známu speváčku.  (Zdroj: Instagram)

Viac o téme: Demi LovatoAustin Wilson
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu