Utorok30. apríl 2024, meniny má Anastázia, zajtra

Herečka v plavkách, ktoré... Fúha, TOTO by si na seba nedala každá!

Rachel McCord Zobraziť galériu (8)
Rachel McCord (Zdroj: profimedia.sk)

LOS ANGELES - Zaujímavý kúsok! Rachel McCord je vnímaná ako modelka, príležitostná herečka a v médiách býva označovaná aj ako americká kráska. Spolu so svojimi dvoma sestrami sa tešia stále väčšej pozornosti, ktorú si užívajú aj vtedy, keď na nich mieria objektívy bulvárnych fotografov. Blondínka sa im najnovšie predviedla tak, že pri pohľade na ňu mali určite hriešne myšlienky.

Rachel McCord si v uplynulých dňoch dopriala oddych. So skupinkou priateľov leňošila pri bazéne vychyteného hotela v západnom Hollywoode. A hoci blondínka nepatrí medzi najznámejšie celebrity, i tak sa jej podarilo byť stredobodom pozornosti. 

Pomohla si poriadne výstrednými plavkami, ktoré zaujali nielen červenou farbou, ale najmä strihom. Šnúrky a zopár miniatúrnych trojuholníkov totiž zakryli len to najnutnejšie z jej tela. Spomínaný kúsok si vyžaduje nielen obrovskú dávku odvahy, ale i bezchybné krivky. Je teda jasné, že mnohé dámy by si tieto plavky neobliekli.

Navyše, strih plaviek bol taký, že Rachel musela byť neustále v strehu, aby neukázala to, čo má byť pred očami verejnosti skryté. Pikantnému odhaleniu sa vyhla. Avšak niet pochýb, že mužom, ktorí túto krásku stretli, pracovala fantázia naplno. 

Rachel McCord sa predviedla v takýchto výstredných plavkách.
Zobraziť galériu (8)
Rachel McCord sa predviedla v takýchto výstredných plavkách.  (Zdroj: profimedia.sk)

Rachel McCord nepatrí medzi hanblivky a svojími krivkami sa rada pochváli.
Zobraziť galériu (8)
Rachel McCord nepatrí medzi hanblivky a svojími krivkami sa rada pochváli.  (Zdroj: profimedia.sk)

Viac o téme: Rachel McCord
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu