Piatok26. apríl 2024, meniny má Jaroslava, zajtra Jaroslav

Známa speváčka na pláži: Hore bez a... Och, nech ti nezabehne!

Kerry Katona Zobraziť galériu (8)
Kerry Katona (Zdroj: profimedia.sk)

MYKONOS - Kašle na diéty aj na plavky! Časy keď bola Kerry Katona (38) sladkou speváčkou formácie Atomic Kitten sú dávno preč. Zabudnite na jej spev a nevinnú tvárčku. Posledné roky dokáže zaujuať len búrlivým milostným životom, či pretŕčaním holých pŕs. Tie otrčila do sveta aj v týchto dňoch, keď si vychutnávala oddych na krásnom gréckom ostrove.

Súčasťou šoubiznisu vo Veľkej Británii je aj zopár hviezdičiek, ktoré sa uchádzajú o pozornosť pravidelnými premenami svojho tela. Príkladom je niekdajšia speváčka Kerry Katona. Ešte nedávno ohurovala schudnutou postavičkou, avšak dnes je všetko inak... 

Bývalá hviezda formácie Atomic Kitten totiž pribrala. Zaoblenú postavu aktuálne predvádza na Mykonose, kde sa ju paparazzom podarilo zvečniť bez vrchného dielu bikín. Okrem holých pŕs blondínka zaujala i tým, s akým nadšením si dopriala hamburger. 

„Pribrala som, ale som šťastná. Som hrdá na svoje telo. Možno nevyzerám sexi, ale ja sa tak cítim,” uviedla na instagrame Kerry, ktorá je päťnásobnou matkou. Čo na jej postavu hovoríte?

Kerry Katona sa na pláži takto napchávala. Paparazzov zaujala holými prsiami.
Zobraziť galériu (8)
Kerry Katona sa na pláži takto napchávala. Paparazzov zaujala holými prsiami.  (Zdroj: profimedia.sk)

Viac o téme: Kerry Katona
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu