Piatok17. máj 2024, meniny má Gizela, zajtra Viola

Veľkolepá premiéra: Šaty po Meghan, obri a malý herec so svojimi ženami!

Hviezdy na premiére seriálu Hra o tróny. Zobraziť galériu (13)
Hviezdy na premiére seriálu Hra o tróny. (Zdroj: SITA)

NEW YORK - Hviedami nabitá premiéra! Stredajší večer sa niesol v znamení slávnostného premietania poslednej série obľúbeného a úspešného seriálu Hra o tróny. Na červenom koberci sa to priam hemžilo herečkami a hercami, ktorí v obľúbenom počine účinkujú, či si v ňom v minulosti zahrali. Amanda Peet (47) zaujala výberom outfitu, jej mužskí kolegovia tým, že v spoločnosti vyvetrali svoje nežné polovičky.

Fanúšikovia seriálu Hra o tróny už netrpezlivo odpočítavajú dni do momentu, keď si budú môcť vychutnať prvú epizódu poslednej série. Tá je naplánovaná na 14. apríla. V stredu večer sa však konalo slávnostné premietanie pre skupinku vyvolených, ktorej sa pochopiteľne zúčastnili tvorcovia a herci. 

Kým väčšina hviezd sa skvelo zabávala, herečka Lena Headey sedela kvôli zdravotným problémom doma. Posťažovala sa na instagrame a pridala viacero vulgarizmov. „Nedokážem skryť moje sklamanie z toho, že som nemohla cestovať do NYC na slávnostnú premiéru. Nenávidím byť chorá a toto načasovanie je na prd,” reagovala vo svojom príspevku nešťastná umelkyňa, ktorá aspoň takouto formou pozdravila svojich kolegov. 

Na červenom koberci nechýbala herečka Amanda Peet. Tá pózovala fotografom spoločne s kolegyňou a dlhoročnou kamarátkou Sarah Paulson. Brunetka zaujala výberom outfitu. Model modrých šiat od návrhárky Caroliny Herrera však nemal v médiách svoju premiéru. Počas nedávnej návštevy Maroka mala tento model oblečený vojvodkyňa Meghan. 

Sarah Paulson a Amanda Peet.
Zobraziť galériu (13)
Sarah Paulson a Amanda Peet.  (Zdroj: SITA)

Princ Harry s manželkou Meghan počas návštevy Maroka.
Zobraziť galériu (13)
Princ Harry s manželkou Meghan počas návštevy Maroka.  (Zdroj: profiedmedia.sk)

Slávnostnú premiéru si nenechali ujsť ani mužské hviezdy seriálu Hra o tróny. Jason Momoa už síce v počine neúčinkuje, ale pozvanie prijal. Garde mu robila manželka Lisa Bonet, ktorá je od neho výrazne nižšia. Rovnako tak je to aj v prípade 190 kíl vážiaceho a viac ako 2 metre vysokého Islanďana menom Hafþór Júlíus Björnsson, vedľa ktorého vyzerá jeho polovička ako Palculienka.

Výškový rozdiel nehrá rolu ani vo zväzku najmenšieho herca zo spomínaného seriálu. Petrovi Dinklage robila na premiére spoločnosť manželka Erica Schmidt, s ktorou spečatili svoj vzťah svadbou už v roku 2005. 

Jason Momoa s manželkou Lisou Bonet.
Zobraziť galériu (13)
Jason Momoa s manželkou Lisou Bonet.  (Zdroj: SITA)

Hafþór Júlíus Björnsson so svojou láskou.
Zobraziť galériu (13)
Hafþór Júlíus Björnsson so svojou láskou.  (Zdroj: Instagram)

Herec Peter Dinklage so svojou ženou Ericou.
Zobraziť galériu (13)
Herec Peter Dinklage so svojou ženou Ericou.  (Zdroj: profimedia.sk)

Viac o téme: Hra o trónyGame of Thrones
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu