Piatok26. apríl 2024, meniny má Jaroslava, zajtra Jaroslav

Známa modelka ukázala nahé TELO: Chlapi ale majú smolu!

Cara Delevingne Zobraziť galériu (10)
Cara Delevingne (Zdroj: Balmain, instagram)

PARÍŽ - Zhodila šaty! Cara Delevingne (26) je úspešnou modelkou a na konte má aj viaceré herecké úspechy. Svoj podiel má na tom i fakt, že nepatrí medzi hanblivky a že sa vôbec nebojí nahoty. Aj v najnovšej reklamnej kampani sa predviedla celkom nahá. Aha!

Cara Delevingne sa stala tvárou značky Balmain. Za zmienku stoja najmä zábery, v rámci ktorých sa znama kráska predviedla v Evinom rúchu. Modelka pózovala istý čas sama, avšak pred objektívom jej neskôr robil spoločnosť aj kreatívny riaditeľ značky a dizajnér Olivier Rousteing. 

Ten priznáva, že Caru priam zbožňuje. „Milujem ju tak veľmi, že najradšej ju vidím bez šiat. Jej pohľad je taký prenikavý a silný,” nešetril chválami Olivier. Ten pred objektívom držal Caru za jej holé vnady...

O Care je však dobre známe, že jej muži príliš nevoňajú. Oveľa viac ju priťahujú osoby nežného pohlavia. Jej milenkami boli napríklad modelka St. Vincent, či herečka Michelle Rodriguez. Sladké bozky si vymieňala i s Kelly Osbourne alebo speváčkou Ritou Ora. 

Cara Delevingne
Zobraziť galériu (10)
 (Zdroj: Balmain, instagram)

Cara Delevingne
Zobraziť galériu (10)
 (Zdroj: Balmain, instagram)

Viac o téme: Cara Delevingne
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu