Piatok3. máj 2024, meniny má Galina, zajtra Florián

Aj božská Salma Hayek starne: TU je dôkaz!

Salma Hayek Zobraziť galériu (9)
Salma Hayek

LOS ANGELES - Prekvapila! Herečka Salma Hayek (52) si získala mnohých priaznivcov nielen talentom, ale najmä svojím šarmom a sexepílom, ktorého má na rozdávanie. A nemení sa to ani s pribúdajúcimi rokmi. Krásna tmavovláska dokonca pôsobí dojmom, akoby vôbec nestarla. V týchto dňoch však svetu dala dôkaz, že to nie je celkom tak.

Pri pohľade na Slamu Hayek mnohé jej rovesníčky zblednú závisťou. Nečudo. Známa herečka sa pýši postavou zaoblenou presne na tých správnych miestach a na jej tvári nájdete len minimum vrások.

Kedykoľvek sa Salma objaví v spoločnosti, je ozdobou červeného koberca. Božsky vyzerá aj na fotografiách, ktoré zverejňuje na instagrame. Len nedávno sa fanúšikom ukázala v plavkách, obdivné komplimenty dostáva tiež za zábery svojej nenalíčenej tváre. 

Nenalíčená Salma Hayek vyzerá v plavkách skvele.
Zobraziť galériu (9)
Nenalíčená Salma Hayek vyzerá v plavkách skvele.  (Zdroj: Instagram)

V týchto dňoch zverejnila známa herečka fotku, ktorou celkom prekvapila. A to preto, že poukázala na svoj nedostatok a dala najavo, že aj ona starne. Salma sa totiž pochválila šedinami. A k fotke pridala komentár, že je na ne hrdá. 

Salma Hayek ukázala, že aj ona starne.
Zobraziť galériu (9)
Salma Hayek ukázala, že aj ona starne.  (Zdroj: Instagram)

Viac o téme: Salma Hayek
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu