Piatok3. máj 2024, meniny má Galina, zajtra Florián

Najsexi modelka - dôchodkyňa má stehná ako 20-tka: TU je dôkaz!

Christie Brinkley s dcérou Sailor Zobraziť galériu (9)
Christie Brinkley s dcérou Sailor (Zdroj: Instagram)

NEW YORK - Neuveriteľné! Takto pri pohľade na 64-ročnú bývalú modelku Christie Brinkley reaguje asi každý. Blondínka totiž pôsobí dojmom, akoby rokmi vôbec nestarla. Hoci už nepatrí medzi najmladšie dámy, stále má kopec sexepílu na rozdávanie, vrások na jej tvári nájdete len minimum a stehná... Tými môže smelo konkurovať svojej 20-ročnej dcére Sailor.

Nestarnúci vzhľad bývalej modelky Christie Brinkley je ospevovaný už roky. Ale právom. Vďaka zdravému životnému štýlu a správne zvolenými kozmetickými procedúrami totiž slávna blondínka vyzerá akoby zastavila čas. 

Nečudo, že Christie vymetá jednu spoločenskú akciu za druhou. Vždy vyzerá perfektne a na tvári jej nechýba krásny úsmev. 64-ročná blondínka sa nebojí ani provokatívnych a dráždivých kúskov, ktoré ale na nej vôbec nepôsobia vulgárne. 

Nedávno zavítala na módnu prehliadku, kde jej robila spoločnosť 20-ročná dcéra Sailor. Tá kráča v maminých šľapajách a tiež skúša šťastie ako modelka. Obe dámy si obliekli mini šaty a vystavili na obdiv svoje dokonale tvarované nohy. Povedali by ste pri pohľade na ne, že tie stehná nepatria rovesníčkam? 

Christie Brinkley môže svojimi chutnými stehnami konkurovať aj svojej o 44 rokov mladšej dcére Sailor.
Zobraziť galériu (9)
Christie Brinkley môže svojimi chutnými stehnami konkurovať aj svojej o 44 rokov mladšej dcére Sailor.  (Zdroj: profimedia.sk)

Viac o téme: Christie Brinkley
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu