Sobota27. apríl 2024, meniny má Jaroslav, zajtra Jarmila

Známy spevák poriadne pribral: Ukázal brušisko aj sexi frajerku!

Bruno Mars s frajerkou Jessicou Caban Zobraziť galériu (11)
Bruno Mars s frajerkou Jessicou Caban (Zdroj: Instagram)

PUNTA MITA - Je to vôbec on? Paparazzi museli zostať poriadne prekvapení, keď pred pár dňami zbadali speváka Bruna Marsa (32). Ten momentálne dovolenkuje v obľúbenom mexickom letovisku, kde ich šokoval pribratým telom. V plavkách sa pred ich objektívmi pretŕčala aj jeho frajerka. Čo na ňu hovoríte?

Chutí mu! Spevák Bruno Mars si získal množstvo ženských a dievčenských sŕdc. A to nielen vďaka taletnu, ale aj charizmatickému vzhľadu. Pri pohľade na jeho najnovšie fotky to ale pôsobí dojmom, akoby prestal dbať na svoju figúru. Známy umelec totiž viditeľne pribral. 

Jeho frajerke, modelke a príležitostnej herečke Jessice Caban, to zdá sa neprekáža. Dvojica si aktuálne užíva chvíle oddychu a kým vyzlečený Bruno príliš neohúri, tmavovláske to ozaj pristane. 

Bruno Mars a Jessica Caban tvoria pár od roku 2011 a sú dôkazom, že láska na prvý pohľad existuje. Spoznali sa tak, že spevák jedol v istej reštaurácii a ona sedela pri vedľajšom stole. „Nikdy nebol hanblivý. Prihovoril sa jej a je z toho veľká láska,” vyjadril sa v minulosti pre média zdroj z okolia dvojice. 

Bruno Mars poriadne pribral.
Zobraziť galériu (11)
Bruno Mars poriadne pribral.  (Zdroj: profimedia.sk)

Jessica Caban je láskou známeho speváka.
Zobraziť galériu (11)
Jessica Caban je láskou známeho speváka.  (Zdroj: profimedia.sk)

Viac o téme: Bruno MarsJessica Caban
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu